Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Έξι στην οικοδομή - Τρομερή ευκαιρία! Σπεύσατε να προλάβετε! + ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/01

Το παρακάτω δημοσιεύεται με παράκληση πολύ καλής φίλης, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλη ζήτηση και κάποιοι θα μείνετε παραπονεμένοι, αλλά με διαβεβαίωσαν ότι θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, είναι σούπερ αγχολυτικά και μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε και την τηλεόραση:
.
Γεννήθηκαν σε οικοδομή δίπλα στο δρόμο πριν από ένα μήνα περίπου και παραμένουν εκεί.
Είναι 3 αρσενικά και 3 θηλυκά.
Αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να μεταφερθούν σε ασφαλές χώρο.
Αν μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποιο από αυτά επικοινωνήστε στο
mailto:aioannidou@stray.gr




Αν κάποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δυστυχώς, ενώ είχε βρεθεί μια προσωρινή λύση, η ζωή τριών από αυτούς τους συμπαθητικούς τύπους κόπηκε από τους τροχούς διερχόμενων οδηγών, που, είμαι σίγουρος, είχαν όλη την καλή πρόθεση να φρενάρουν. Περιπλανήθηκαν στο δρόμο και συνέβη το μοιραίο. Τα υπόλοιπα τρία όμως παραμένουν στον πλανήτη, φιλοξενούμενα πλέον προσωρινά από ανθρώπους. Αν κάποιος θα ήθελε να αυξήσει τα μέλη της οικογένειάς του με κάποιο ή κάποια από αυτά, ας επικοινωνήσει στο mailto:aioannidou@stray.gr

Η ζωή στην πόλη μας είναι θαυμάσια, αρκεί να μην είσαι δέντρο, φυτό, θηλαστικό, πουλί, έντομο, ερπετό, ανάπηρος, παιδί, γέρος, μητέρα, ευσυνήδειτος, ευαίσθητος, δίκαιος, λάτρης του ωραίου, λογικός, αξιοπρεπής και, πάνω από όλα, να μην αγαπάς.

5 σχόλια:

resident είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
resident είπε...

Δεν είναι μόνο στη πόλη σας η ζωή έτσι.Ετσι,είναι η ζωή…

Περαστικός είπε...

Resident, η ζωή είναι αυτή που είναι, εμείς θα έπρεπε να προσπαθούμε στον τελικό απολογισμό από την παρουσία μας στον πλανήτη να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερος πόνος για όλα τα πλάσματα. Δυστυχώς, κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Οι πόλεις μας θα μπορούσαν να είναι πιο φιλόξενες για τα ζώα και τη φύση, αλλά και για εμάς τους ίδιους, έχω δει τέτοιες πόλεις. Σε αντιδιαστολή, εμείς ζούμε σε ένα συγκρότημα φυλακών με παράφρονες εγκλείστους και φύλακες. Άκουγα ότι στο Λονδίνο υπάρχει λέει τώρα ένα πρόγραμμα ενθάρρυνσης των κατοίκων για να φροντίζουν και να επιτρέπουν σε πουλιά να φωλιάζουν στα σπίτια τους! Το θυμήθηκα όταν άκουσα αυτό που έπαθαν τα πουλιά που έχασαν ξαφνικά τις φωλιές τους στο παρκάκι όπου έκοψε τα δέντρα ο δήμος.

resident είπε...

Κατά την άποψη άλλων ζωόφιλων καλά είναι εκεί που είναι. Πράγματα απίστευτα και απειλητικά γράφονται > εδώ

Περαστικός είπε...

Resident, δεν έχω το κουράγιο να ασχολούμαι με τέτοιες απόψεις. Ανοησία και άγνοια. Δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αδέσποτο.