Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

Το αίτημα ας είναι...

Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !

Θέλουμε ελευθερία και σεβασμό στον πολίτη, δεν θέλουμε να ζούμε στο κράτος του ιερομόναχων με τις οφσόρ και των πιστολέρο γενίτσαρων, δεν θέλουμε το ψευτοδημοκρατικό κράτος του Κωστάκη και του Γιωργάκη, δεν θέλουμε να ζούμε στο κράτος των τραπεζικών, των νονών και των καταπατητών, δεν θέλουμε τους υπουργούς του «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», δεν θέλουμε διεφθαρμένους και ψευδεπίγραφους θεσμούς. Η οργή μεγαλώνει, το περιστατικό ήταν μόνο η θρυαλλίδα, αυτά δεν είναι γυμνάσια ρουτίνας κουκουλοφόρων, είναι ένα γενικευμένο ξέσπασμα. Υπάρχουν αναφορές για κατοίκους των Εξαρχείων που πετούσαν γλάστρες από τα μπαλκόνια και έβριζαν τα ΜΑΤ. Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές. Δεν ξέρω αν θα έχει συνέχεια και ποια θα είναι αυτή.

Το αίτημα ας είναι...

Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !


Ακούστε αυτή τη συγκλονιστική μαρτυρία δημοσιογράφου για τη συμπεριφορά των γενιτσάρων, στο ιστολόγιο Παραπολιτική, εδώ. Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε πού ζείτε;
Διαδώστε, το, βάλτε όσο πιο πολλά link μπορείτε, αναγκάστε την αλητεία των ΜΜΕ να το παίξει στα κανάλια!

Καραμανλή, παραιτήσου! Δεν θα υπάρξει ένας βουλευτής να βάλει τέλος σε αυτό το αίσχος, σε αυτή τη χυδαιότητα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! Όχι στις αλόγιστες καταστροφές, όχι στις προβοκάτσιες, όχι σε ενέργειες που θα μας στείλουν δύο βήματα πίσω!

Άλλες αναφορές, για να μην ξεχνάμε:
Πιστολάδες στο απυρόβλητο

Λίγα μεμονωμένα περιστατικά

Μια αναφορά από μέσα για τα χθεσινά επεισόδια στην πορεία (της Κυριακής)


Το κράτος αυτό χάνει τη νομιμοποίησή του στα μάτια του λαού του. Όχι Γιαννάκου, δεν είναι οι πενηντάρηδες επαγγελματίες αντιεξουσιαστές που οργάνωσαν αυτή την αντίδραση (γιατί δεν κάνετε αρχηγούς της αστυνομίας αυτούς τους ικανούς στρατηλάτες τότε, απολύοντας τους ανίκανους που έχετε;), όπως δήλωσες το πρωί. Είναι ο λαός που ξεσηκώνεται σιγά-σιγά εναντίον σας. Δεν αισθάνεται ο λαός ότι πλέον η αστυνομία τον αφορά, αφού έχει πάψει από καιρό να ασχολείται στα σοβαρά με την προστασία του από το έγκλημα και λειτουργεί κυρίως ως όργανο καταστολής που διέπεται από μια φασίζουσα ιδεολογία.

Αν ο λαός αυτός ξαναψηφίσει μαζικά είτε Κωστάκη είτε Γιωργάκη και τους δώσει ξανά λευκή επιταγή, είναι άξιος της μοίρας του και καλό ποίμνιο των δεσποτάδων του.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ = ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
.
ΟΧΙ ΝΔ, ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!
.
Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Ορίστε μια ιδέα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε Περαστικέ για το νηφάλιο και δυεισδητικό βλέμμα σου στην ουσία των γεγονότων.

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα, Κωστή.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι τραγική, η Αθήνα καίγεται. Δεν θα με εξέπληττε η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχουμε μια ανεξέλεγκτη εξέγερση σε εξέλιξη.

Περαστικός είπε...

Αυτή τη στιγμή ακούγεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ καταγγελία για αστυνομικούς που συμμετέχουν στα επεισόδια. Το σημειώνω εδώ για να μην ξεχαστεί. ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένη. Είναι καταγγελία κατοίκων σε δημοσιογράφο.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Περαστικέ.
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Οι μόνοι που μπορούμε να τους τιμωρήσουμε είμαστε εμείς. Να σπάσουμε αυτό τον δικομματισμό που εχει υπερμεγενθύνει την διαφθορα και την αλητεία στην πολιτική και την κοινωνία. Να φέρουμε νέους ανθρώπους στην εξουσία και αν και αυτοί αποδειχθούν άχρηστοι να είμαστε ικανοί να τους στειλουμε από εκεί που ήρθαν. Πρέπει να αποκτήσουμε πολιτική συνείδηση. Μακάρι να μην το ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα και να βγούμε να το φωνάξουμε για να ξυπνήσουμε όλοι.

Περαστικός είπε...

Μάκη, μένει να δούμε αν έχει καταλάβει τίποτε ο Έλληνας ψηφοφόρος, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω χωρίς να κάψει την Αθήνα και τις άλλες πόλεις.