Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2008

Άλλος ένας λόγος...

...για να μην σου αρέσει το καλοκαίρι, φαγούρα μετά το μπάνιο.

(Το εικονιζόμενο σκίτσο επρόκειτο να κοντραριστεί με τον Φελπς, με τα χρώματα του ιστολογίου. Δυστυχώς, πιάστηκε ντοπαρισμένο λίγο πριν να αναχωρήσει για το Πεκίνο. Καταγγέλλω τα μεγάλα συμφέροντα που στέρησαν το παρόν ιστολόγιο από στιγμές δόξης και μεγαλείου.)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακό πάντως βρήκα το μενού 12.000 θερμίδων που κατεβάζει ο φαταούλας Φελπς καθημερινώς. Και γιά να πω την αλήθεια μου απλά αναρωτιέμαι εκτός από τα περίεργα ούρα (που πιθανότατα θα είναι περίεργα) πόσα κιλά αφοδεύει ημερησίως.
Υποθέτω κάθε εποχή έχει ανάγκη από έναν Σούπερμαν, κι' εγώ απλά είμαι ένας άπιστος Θωμάς.

ελληνίς

cyrus είπε...

Ωχ, κι εσένα σε πιάνει; Εμένα άρχισε χτες...

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Ελληνίδα, καίριο το ερώτημά σου, απορώ μάλιστα πότε βρίσκει χρόνο να προπονείται και πότε χωνεύει τόσο φαΐ για να πέσει και στην πισίνα. Απορώ πώς είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος λαμβάνει 12.000 θερμίδες ημερησίως ή κάποιος που καταστρέφει το σκελετικό του σύστημα για να σηκώνει βάρη δεν θεωρείται «ντοπέ» έτσι και αλλιώς, είτε παίρνει κάποια «ειδική» ουσία είτε όχι. Ειδικής κατασκευής άνθρωποι στην υπηρεσία της μπίζνες του αθλητισμού. Ακούω επίσης για ένα πανάκριβο μαγιό που έχουν κάποιοι αθλητές και το οποίο τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των συναθλητών τους, αυτό είναι μέσα στο πνεύμα του αθλητισμού; Ο μόνος αθλητισμός που αναγνωρίζω και δέχομαι είναι ο μαζικός, ερασιτεχνικός αθλητισμός με τον οποίο θα ήταν καλό να ασχολούνται σε κάποιο βαθμό σχεδόν όλοι οι άνθρωποι, για μια κοινωνία με υγιείς ανθρώπους.

Cyrusgeo, μου συμβαίνει όταν έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι στης διάρκεια της ημέρας κατά διαστήματα μαζεύεται ιδρώτας στους πόρους ο οποίος στεγνώνει και ο οποίος απομακρύνεται με το μπάνιο με το γνωστό αποτέλεσμα. Άλλοι δίνουν διαφορετικές εξηγήσεις όπως ότι ο δέρμα ξηραίνεται με τα πολλά μπάνια, αλλεργίες στο αφροντούς κ.λπ., αλλά αυτό μου συμβαίνει μόνο κάτι ζεστές και υγρές μέρες σαν και αυτές, όταν ιδρώνω σταθερά σχεδόν όλη τη μέρα και, με βάση τις εμπειρικές παρατηρήσεις μου είμαι αρκετά βέβαιος, τουλάχιστον για εμένα. Υπομονή, κοντεύει το φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα λεφτα ο ανωνυμος!

doctor είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Περαστικός είπε...

Exofthalmi, πράγματι, όχι ανώνυμος, η Ελληνίς.

Doctor, πράγματι και πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, φοβάμαι όμως μήπως η αυτούσια αναφορά του εδώ δημιουργεί κάποιο θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, θα μπορούσες να επαναλάβεις το σχόλιό σου αντικαθιστώντας το άρθρο με τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται αυτό; (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15437&m=A42&aa=1) Ζούμε σε πονηρούς καιρούς και δεν θέλω να υπάρχουν μη αναγκαίες λαβές στο ιστολόγιό μου για νομικά ζητήματα. Σε ευχαριστώ.

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

Για το ντόπινγκ δεν θα πω... υποκρισία απ' όλους (αθλητές, ομοσπονδίες, προπονητές, δημοσιογράφους, χειροκροτητές) το όλο θέμα... για την φαγούρα ΘΕΛΩ να μιλήσω!

Είναι ότι πιο απαίσιο μπορεί να σου συμβεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Το ξέρω γιατί στο παρελθόν το έπαθα κι εγώ. Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω και αν περαστικέ το έπαθες τότε τι να σου πω... κουράγιο και ενυδάτωση :D

Κατέληξα πως αυτό ήταν το πρόβλημα. Η ελλιπής ενυδάτωση ακόμα και κατά την έκθεση στον ήλιο είναι η αιτία. Γι αυτό συνεχείς εφαρμογές αντηλιακού και κάποιου ενυδατικού γαλακτώματος... δερματολόγος δεν είμαι αλλά μπορείς να με πεις... πρακτική :P

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα, Γαϊδάρα. Ευτυχώς μου συμβαίνει σπάνια, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Πάντως, εμένα ήλιος δεν με βλέπει, καθώς όλη μέρα εργάζομαι κλεισμένος στο σπίτι.

doctor είπε...

Ένα σχετικό άρθρο με το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15437&m=A42&aa=1

doc

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ, Doctor.