Σάββατο, Ιουλίου 26, 2008

Δικαίωσις + Ενημέρωσις

Η ελληνική δικαιοσύνη δικαιώνει τον αθώο και τον αποδίδει ακηλίδωτο στο κόμμα του.
.
ὁ δὲ Πιλᾶτος εἶπε πρὸς τοὺς ἀρχιερεῖς καὶ τοὺς ὄχλους ὅτι οὐδὲν εὑρίσκω αἴτιον ἐν τῷ ἀνθρώπῳ τούτῳ.

Η δικαιοσύνη απεφάνθη, ο αθώος εδικαιώθη, η κυβέρνησις ανηκουφίσθη. Όλα καλώς καμωμένα.
.
Για όσους δεν κατάλαβαν, εδώ.

Υλικά σκίτσου: Μολύβι και αηδία.

Ενημέρωσις:

Διαβάζω σε διάφορα ιστολόγια ότι η υγεία του Λήο, στην περίπτωση του οποίου είχα αναφερθεί εδώ, βελτιώνεται σταθερά. Φαίνεται ότι δεν θα χάσει ούτε την όραση ούτε την ακοή του, αν και τα αυτιά του θα πρέπει να ακρωτηριαστούν. Η ιστολόγος topatsiouri τον επισκέφθηκε και εδώ θα βρείτε ένα βίντεο του Λήο και του κτηνιάτρου που τον φροντίζει. Την ύπαρξη αυτού του βίντεο την πληροφορήθηκα από το ιστολόγιο του Αθήναιου.

11 σχόλια:

gaidara είπε...

Για το πρώτο μέρος του ποστ δεν ξέρω τι να πω... γιατί ήταν κάτι αναμενόμενο... αν κοιτάξουμε γύρω μας ακόμα και δίπλα μας θα καταλάβουμε γιατί σ' αυτή τη χώρα η ατιμωρησία και η λήθη κυβερνά...

Για το Λήο τώρα το είδα και μπορώ να πω ότι ντρέπομαι βαθιά και ειλικρινά...

resident είπε...

Στο βιντεο για τον Ληο,μου άρεσε πολύ η πρόταση για τα 10 εύρο στη δεη.Αν μπορούσε να προχωρήσει θα ήταν ότι καλύτερο για τα ζώα και όσους τα αγαπάνε και τα φροντίζουν με δικά τους έξοδα και πόνο.

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα, Γαϊδάρα. Πολλές φορές ντρέπομαι και εγώ, ως άνθρωπος.

Γεια σου, Resident. Και εμένα μου άρεσε, εγώ θα έλεγα όσοι νοιώθουμε μια υποχρέωση απέναντι στα ζώα, να δίνουμε όσα θέλουμε χωρίς όριο. Εθελοντική φορολογία. Δίνω περισσότερα έτσι και αλλιώς. Αρκεί να είναι σωστή η διαχείριση και να διατίθενται για τον συγκεκριμένο σκοπό.

athinovio είπε...

περαστικέ καλημέρα

θέλω να σε ρωτήσω κάτι το άσχετο με την ανάρτηση.

χωρίς να το σκεφτώ έβαλα το μπλογκ σου στα ιστολόγιό μου, χωρίς να σε ρωτήσω όμως

θα σε πείραζε να το αφήσω εκεί ?

Περαστικός είπε...

Καλημέρα, Athinovio. Φυσικά και δεν με πειράζει, αλλά και να με πείραζε, νομίζω ότι είναι δικαίωμά σου. :)

athinovio είπε...

θενκς

Lion είπε...

Καλημερα,
παρα την παραπομπη στο in.gr, ακομα δεν ξερω τι εγινε με την "αθωωση" και την "δικαιωση" του πολιτικου. Αλλα μαλλον δεν θελω ουτε και να μαθω - κρινοντας απο τα λογια σου Περαστικε.

Για τον Ληο υπενθυμιζω οτι τα χρηματα δεν ειναι το πρωτευον προβλημα. Χρηματα - κρατικα και ιδιωτικα - υπαρχουν. Ανθρωποι δεν υπαρχουν (ο Περαστικος και οι σχολιαστες εδω εξαιρουνται).

Περαστικός είπε...

Γεια σου Dralion, έχεις δίκιο, πρέπει να ανατρέξεις και σε παλιότερα δημοσιεύματα για να καταλάβεις. Ο εν λόγω είχε μια εκκρεμή υπόθεση με τη δικαιοσύνη (από τις γνωστές και σιχαμερές) και λόγω αυτής είχε προσωρινά ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ. Η δικαιοσύνη αρχειοθέτησε την υπόθεση και, έτσι, ο καλός μας πολιτικός επιστρέφει στο μαντρί που έχει πάλι 152 βουλευτές, αντί 151 (που είναι το όριο για την κυβερνητική πλειοψηφία).

cynical είπε...

Καλημέρα περαστικέ. Ας ανοίξουμε μια ιστοσελίδα και να καταγράφουμε τετοια περιστατικα (Κλαδάς), έτσι ώστε όταν θα μας λενε για ανεξαρτησια της δικαιοσυνης να τους πετάμε ενα ολόκληρο καταλογο στη μουρη.

Περαστικός είπε...

Γεια σου, Cynical. Έχω σκεφτεί και εγώ κάτι παρόμοιο. Να κρατάω ένα αρχείο υποθέσεων και ειδήσεων, για πολλές κατηγορίες λειτουργών και θεσμών. Είναι ενοχλητικό να είσαι βέβαιος για κάτι και κάποιος κακόπιστος συνομιλητής να κάνει το μαύρο άσπρο και να επιμένει συνέχεια και να σου λέει "τεκμηρίωσέ το", "τα ισοπεδώνεις όλα" κ.λπ. κ.λπ..

cynical είπε...

Γεια σου Περαστικέ. Αφού μας δουλεύουνε μπροστά στα μάτια μας. Και επιμενουν από πάνω οι θρασεις. ΑΝ ομως εχουν μπροστα τους τον πληρη κατάλογο με ημερομηνιες κ.λ.π., τοτε τι θα εχουν να πουν; Ισως, ισως, γινονται πιο προσεκτικοί, αν τον αντιπαραβάλλουμε κι όλας με τα ιδια τους τα λογια. ΤΙ να πω άλλο, δεν ξερω. Θελει στρίμωγμα.