Τρίτη, Μαΐου 27, 2008

Παρουσιάσεις Β΄

Γεια σας! Με λένε Κωστάκη και κληρονόμησα το κόμμα του θείου. Έγινα πρωθυπουργός επειδή ο κόσμος μπούχτισε με τα χάλια των άλλων και πίστεψε ότι εγώ θα διόρθωνα κάτι! Μετά τις περυσινές μεγάλες φωτιές που έδειξαν τη γύμνια του κράτους που υποσχέθηκα να επανιδρύσω, με κάνατε πρωθυπουργό για δεύτερη φορά. Αυτή την περίοδο σκέφτομαι ποια άλλη φυσική καταστροφή θα χρειαζόταν ή πια μα***ία κολοσσιαίων διαστάσεων θα μπορούσα να κάνω για να μου δώσετε ξανά την αυτοδυναμία, αφού την πρωτιά την έχω στο τσεπάκι (βλ. προηγούμενη ανάρτηση). Χε, χε, φεύγω τώρα για να μην κρυώσουν οι πίτσες, ευχαριστώ και περιμένω τις ψήφους σας!

13 σχόλια:

zizugataki είπε...

Είναι να σε θέλει η Ιστορία τελικά.
Αν γεννηθείς στο σωστό σόι την κατάλληλη εποχή μπορείς να γίνεις ακόμη και Καίσαρας.

Ανώνυμος είπε...

λαμπροτατη αναρτηση

Dormammu είπε...

Το σκίτσο μου θύμισε την υπέροχη σκηνή στο Quo Vadis με τον Πήτερ Ουστίνοφ ως Νέρωνα να τραγουδά με φόντο την φωτιά στην Ρώμη εδώ .

Ωωωωω, φλόγες τρεμουλιαστεεεές……

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

Είσαι μεγάλος!!!!!!!

:D

ps. Πες του σχολιαστή να δαγκώσει τη γλώσσα του!

Περαστικός είπε...

Γεια σας,

Σωστά, ο σωστός τόπος και χρόνος αντισταθμίζουν σχεδόν καθετί άλλο, Zizugataki.

Ευχαριστώ, Exofthalmi

Αξεπέραστος ο Ουστίνοφ, Dormammu

Ευχαριστώ, Γαϊδάρα. Πάντα γρουσουζεύει ο επίσημος, αλλά φοβάμαι δεν τη γλιτώνουμε.

Οι καρικατούρες αυτές δεν με ικανοποιούν ακόμη, αλλά είναι κάτι νέο που δοκίμασα για πρώτη φορά σε αυτό το ιστολόγιο, για αυτό επιμένω, για να μάθω :P

Φλύαρος είπε...

Κι όμως ο Έπισημος Σχολιαστής έχει άδικο! Θα τραβήξει πολλά βάσανα ακόμα , μετά την Ντόρα σειρά έχει ο Κυριάκος και μετά τα δίδυμα του Κωστάκη. Την καλημέρα μου Περαστικέ

pikos apikos είπε...

Γεια σου Κωστάκη. Μπορείς να φύγεις τώρα. Είναι κρίμα άλλωστε να κρυώσουν οι πίτσες, οι οποίες κρύες και σε συνδυασμό με την ξεθυμασμένη κόκα κόλα από το ψυγείο, έχουν ίδια γεύση με αυτήν της επανίδρυσης του κράτους. Καλή όρεξη λοιπόν, και θα σου στείλουμε τις ψήφους μας με ντιλιβερι.

aerostatik είπε...

για να πετύχουν οι καρικατούρες χρειάζεται μεγαλύτερη παραμόρφωση προς το γκροτέσκο...

Περαστικός είπε...

Γεια σας,

Φλύαρος, μα αυτό φοβάται ο σχολιαστής.

Pikos Apikos, φοβάμαι ότι θα τις στείλουμ(ν)ε πάλι.

Aerostatik, για να είναι πετυχημένη μια γελοιογραφία, πρέπει να μεγεθύνονται ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνοντας το πρόσωπο άμεσα αναγνωρίσιμο, ακόμη ίσως πιο πολύ από ό,τι και σε μια φωτογραφία, δίνοντάς του παράλληλα και κάτι το σατιρικό ή αστείο. Μια φωτογραφία πολλές φορές δείχνει ένα πρόσωπο με τρόπο που δεν το έχουμε συνηθίσει και μπορεί να μην θυμίζει το συνηθισμένο ύφος του, αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μια καλή καρικατούρα/γελοιογραφία. Πρέπει το βλέμμα και όλα τα άλλα γνωρίσματα να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα, "να κάνουν μπαμ" και να σε κάνουν να χαμογελάς αμέσως.

doctor είπε...

Είσαι απίστευτος!!!
Περιμένω εναγωνίως να δω τον κεφάλα τον Μαύρο Τζαφέρ...

doc

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα Doctor, μόνο αν περάσει το 4% :P

ellinida είπε...

Εξαιρετική απόδοση στα πρόσωπα. Είσθε ταλέντον. Στις επόμενες εκλογές θα σας ψηφίσω.
Καλημέρα.

Περαστικός είπε...

Καλημέρα, Ellinida. Ευχαριστώ, αλλά χρειάζονται βελτίωση.