Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

Μύγα στο σπαθί του + update

Όταν ο ιππότης Λορέντζο επεχείρησε να σηκώσει την σπάθα του επί της οποίας εκάθητο η δύστροπος μύγα, απέτυχε. Έκτοτε, έμεινε να λένε ότι ούτος δεν εσήκωνε μύγαν στο σπαθί του. Δεν εγνώριζε ο ατυχήσας ότι επρόκειτο περί μυγός εκ του πλανήτου Κρυπτόνιου, η οποία αφίχθη εις την Γην εντός του θαλαμίσκου του κατά κόσμον Κλάρκιου Κέντιου, του κοινώς λεγόμενου "Υπερανθρώπου". Η παραπάνω εικόνα με την μεγέθυνσιν, εκ των τεχνολογικώς προηγμένων εργαστηρίων του παρόντος ιστολογίου, αποσκοπεί εις την αποκατάστασιν του ονόματος και της τρωθείσας υπολήψεως του ατυχούς ιππότου.

Update - Αφιέρωση: Αφιερούται γενικώς και αορίστως εις σοβαρούς επιχειρηματίας και άλλους τινές μεγαλοσχήμονας οίτινες δε σηκώνουσι μύγαν επί του ξίφους των.

2 σχόλια:

ellinida είπε...

Εκτοτε λοιπόν ο ιππότης Λορέντζο περιφέρεται κρατώντας μιά σούπερ μυγοσκοτώστρα από κόκκινο κρυπτονίτη.
Το προιόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας και είναι το ίδιο που χρησιμοποιεί η NASA γιά τις στολές των αστροναυτών.
Μιά καινοτομία των εργαστηρίων HELLINIS RESEARCH CENTER που σε συνεργασία με την TELEMARKETING HELLAS θα λύσει το πρόβλημα με τις μύγες μιά γιά πάντα!
Τηλεφωνήστε τώρα στο *****
Μαζί με κάθε μυγοσκοτώστρα θα πάρετε δώρο και δέκα αυτοκόλλητες κολλητικές ταινίες.

Περαστικός είπε...

Καλή συνέχεια, αλλά ο σύλλογος δικαιωμάτων εντόμων θα αντιδράσει εντόμως.