Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

Παρουσιάσεις

Γεια σας! Με λένε Γιωργάκη και κληρονόμησα το κόμμα του μπαμπά. Πιστεύω ότι αποφεύγοντας συστηματικά να λάβω οποιαδήποτε σαφή πολιτική θέση στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ασκώντας ευκαιριακή και ανούσια αντιπολίτευση, κάποια μέρα θα γίνω πρωθυπουργός. Ευχαριστώ!

5 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Αυτό είναι το φαινόμενο του καιρού μας, η απολιτικοποίηση της πολιτικής και η μετατροπή της σε κίνημα δημοσίων σχέσεων (αυτό τους περιλαμβάνει όλους ανεξαιρέτως).

Με τον ίδιο τρόπο οι πολίτες μετατρέπονται σε ιδιώτες και τα ζητήματα πολιτικής εκπίπτουν σε επίπεδο γραφειοκρατικής διευθέτησης.

zizugataki είπε...

Γιατί δηλαδή ο Κωστάκης τί έκανε; Και δεν ήταν γιος ήταν ανεψιός. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Εξάλου λέγε-λέγε ότι η χώρα πάει με τον αυτόματο πιλότο, στο τέλος το πίστεψαν. Όταν θα τρακάρουμε με καμιά βουνοκορφή θα είναι αργά και γι' αυτούς και για εμάς.

Και τί να πούμε για τον λαό που έχει ως όραμα να μπει στο δημόσιο για να κάθεται!!!!!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα σας,

Greek Rider, μακάρι τα ζητήματα πολιτικής να ήταν μόνο θέμα γραφειοκρατικής διευθέτησης και οι πολιτικοί να ασχολούνταν σοβαρά με αυτό, το πρόβλημα είναι ότι είναι περισσότερο θέμα συναλλαγής. Αν οι πολιτικοί ασχολούνταν υπεύηθυνα με τα πρακτικά και τεχνοκρατικά θέματα, καθόλου δεν θα με ενεδιέφερε η απολιτικοποίηση.

Zizugataki, έρχεται και η σειρά του Κωστάκη, χε, χε. Όποιος με παρακολουθεί ξέρει ότι δεν αφήνω κανέναν από τους δύο παραπονεμένους. Το σύστημα εξουσίας είναι σάπιο και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο και είναι ενιαίο αυτή τη στιγμή, ο δικομματισμός.

cynical είπε...

Καλημέρα Περαστικέ, δύσκολο το βλέπω ο Γιωργάκης να γινεται πρωθυπουργος παρά το γεγονος οτι ακολουθει "δοκιμασμένη" τακτική. Νομίζω ότι έχει πια ξεπεραστεί και ο κοσμος θέλει αλλαγή παιχνιδιού.

Περαστικός είπε...

Cynical, εκεί ελπίζω και εγώ.