Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

Προσοχή!

Τιμωρείται με πρόστιμο έως έξι εκατομμυρίων ευρώ και προσωποκράτηση!

Αν δεν καταλάβατε, εδώ.

Ωραία ιδέα, εφεξής, όποιος με χαρακτηρίσει με τρόπο που δεν είναι εγκεκριμένος από εμένα, θα τρώει μια μηνυσάρα από εδώ ίσαμ' εκεί!

Έχω το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να με προσδιορίζει/χαρακτηρίζει/σατιρίζει με τρόπο μη αρεστό σε εμένα!

Ο βιομήχανος μηνύσεων
..
(Πολλή δουλειά, αλλά είπα να «ξεχαρμανιάσω» με ένα σκιτσάκι.).

Αποποίησις ευθυνών: Το παρόν ιστολόγιο δεν ευθύνεται για αυτόβουλες ενέργειες των σκίτσων του, όπως η παραπάνω.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μουσια: εισαι υπευθυνος και θα πληρωσεις. Τα θελω κασσσσ σε τραπεζικο λογαριασμο που διατηρω στην Ουγκαντα.

Greek Rider είπε...

Είναι πολύ σωστή η αναφορά σου σε αυτό το θέμα. Θυμάμαι πριν από μερικούς μήνες που είχες γράψει για μια μήνυση από ένα κινηματογραφικό στούντιο ή διανομέα στην Ελλάδα (αν θυμάμαι καλά) ενάντια σε μια κριτική ταινίας!!

Και η πλάκα είναι ότι με τις μεγάλες εφημερίδες κάνουν μετά συμφωνίες και λύνονται οι διαφορές. Αν βρουν όμως κανέναν μικρό του αλλάζουν τα φώτα.

Υπενθυμίζω ότι αυτά οφείλονται στον περίφημο νόμο Βενιζέλου που μας πήγε στο άλλο άκρο. Κανονικά πριν κάποιος γράψει κάτι (όχι εδώ σε εμάς αλλά στα έντυπα κτλ) θα πρέπει να τα διαβάζει δικηγόρος αλλιώς κινδυνεύει 100%...

Greek Rider είπε...

Και επειδή τα όρια σε πολλές περιπτώσεις είναι ασαφή συνήθως γράφονται πολύ λιγότερα από ότι θα μπορούσε ώστε να υπάρχει ένα περιθώριο ασφάλειας.

Με τις εταιρείες (πρόκληση οικονομικής ζημιάς σε επιχείρηση, και άσχετα αν έχεις δίκιο ή όχι) τα πράγματα είναι αρκετά χειρότερα με αποτέλεσμα σπάνια να μπορεί κάποιος να μιλήσει συγκεκριμένα για κάτι.

ασημωνης είπε...

Tα χεις παραπανισια βλεπω ε;
Καλο ΣΚ

Περαστικός είπε...

Exofthalmi, ποια είσαι τελικά; :-P

Greek Rider, λογοκρισία δια των μηνύσεων. Υπενθυμίζω και την πρόσφατη υπόθεση, ευτυχώς με αθωτοτικό αποτέλεσμα, για θίασο, λόγω του τίτλου της θεατρικής παράστασης (Εγώ είμαι το θείο βρέφος) http://www.skai.gr/master_story.php?id=107320.

Ασημωνης, δεν πιστεύω να διατρέχω πραγματικό κίνδυνο, αν και στο τρελάδικο που ζούμε... Καλό ΣΚ!

ellinida είπε...

Ο αγαπητός Καρατζαφύρερ μου είναι συμπαθής. Δεν είναι δικό μου, κάπου το άκουσα. Αυτόν και τον Αδωνι τους κάνω χάζι. Κυρίως γελάω όμως με τους υστερικούς που νομίζουν πως κινδυνεύει η Ελλάς από ένα τσούρμο γραφικούς.
Αμ δε, πιό πολύ κινδυνεύει από τους υπόλοιπους, από αυτούς που θα ήθελαν να τους φιμώσουν ή τους σοβαροφανείς που μας κυβερνάνε, πότε ο ένας πότε ο άλλος.
Και να σου πω και κάτι. Μόνο το ΛΑΟΣ τελικά έδωσε τα λεφτά πέρισυ στους κατακαυμένους καμένους. Ολοι οι άλλοι τα χρησιμοποίησαν γιά την προεκλογική τους εκστρατεία. Δεν με νοιάζει το γιατί το έκαναν, στο κάτω κάτω δεν έβλαψαν και κανέναν. Ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν ένα σωρό λαμογιές και ρουσφέτια γιά τα κουκιά.
Τάδε έφη ελληνίς με την απλοική λογική της και καληνυχτεί σας.

Υ.Γ.
Μην με βρίσει κανείς γιατί θα τον μηνύσω.

Περαστικός είπε...

Εμένα δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς οι άνθρωποι αυτοί, πολιτικά, καθώς είναι φορείς λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης, εκφραστές πολλών πραγμάτων στα οποία είμαι αντίθετος. Συμπαθείς πολιτικά δεν μου είναι ούτε και οι του αριστερού άκρου του πολιτικού φάσματος. Φυσικά, όλοι έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να αντιπροσωπεύουν τους ψηφοφόρους τους. Υποθέτω ότι και αυτοί όταν έδωσαν τα λεφτά, κάπου θα σκέφτηκαν και τα κουκιά :) Συμφωνώ ότι υστερίες δεν χρειάζονται. Ωστόσο, επικίνδυνοι και αστείοι ταυτόχρονα είναι πολλοί πολιτικοί μας, φοβάμαι. Επίσης, η προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου, από όπου και αν προέρχεται, με βρίσκει αντίθετο. Δεν μπορεί κάποιος να είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος και να μη δέχεται τη σάτιρα. Αυτό τον γελοιοποιεί, αλλά δείχνει και τις αληθινές επιδιώξεις του και πόσο προσχηματικοί είναι οι ισχυρισμοί του ότι είναι δημοκρατικός. ο ίδιος και το κόμμα του.