Τετάρτη, Μαΐου 23, 2007

Υπογραφές

Στην υπόθεση του blogme.gr και της μήνυσης που δέχθηκε ο κάτοχός του Αντώνης Τσιπρόπουλος έχω αναφερθεί και άλλες φορές. Εάν κάποιος δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, μπορεί να βρει πληροφορίες εδώ και σε πολλές δημοσιεύσεις σε ιστολόγια. Αυτή την περίοδο γίνεται μια προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών για ένα κείμενο συμπαράστασης στο blogme.gr, με αρκετή επιτυχία. Εάν θέλετε να δείτε το κείμενο και ενδεχομένως να υπογράψετε και εσείς, πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαταχωρήστε τα κηρύγματα μίσους και συνωμοσίες του Λιακόπουλου στο κανάλι του που έφτιαξε στο youtube, ως Flag as Inappropriate/Hate Speech.
Δώστε τέλος στη βλακεία.
To Ραδιοτηλεοπτικο του internet είμαστε εμείς.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....KAI KANTE TO POST ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ BLOG ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ!!!

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα anonymi lepra, την προτροπή σου θα την ακολουθούσα μόνο εάν πράγματι επέλεγα να παρακολουθήσω τα βίντεο αυτού του ανθρώπου (απίθανο) και διαπίστωνα ο ίδιος ότι περιέχουν κάτι που θα χαρακτήριζα ως inappropriate/hate speech, πράγμα επίσης απίθανο, καθώς τα μεγάλα περιθώρια ελευθερίας που διεκδικώ για τον εαυτό μου είμαι έτοιμος να τα αναγνωρίζω και στους άλλους. Κατ’ εμένα, δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω, το πρόβλημα δεν είναι η μήνυση του Λιακόπουλου, αλλά ο τρόπος που έδρασαν τα όργανα της δικαιοσύνης (αδικίας) και της τάξης (αταξίας) και η αποδοχή της βάσης της μήνυσης από την πλευρά τους. Σε κάθε περίπτωση, καθένας μπορεί να υποστηρίζει όσο τραβηγμένες και ανόητες θεωρίες θέλει, στο βαθμό που δεν προτρέπει στη διάπραξη αδικημάτων, όπως η άσκηση βίας, αρκεί να μην φιμώνεται ο αντίλογος, η κριτική και η σάτιρα. Έτσι, δυνατά και ελληνικά :-)