Σάββατο, Μαρτίου 06, 2010

Όσκαρ ψόφιου κορέου…

- Αδελφή! Κρίσιμη περίπτωση λεκιάσματος! Δύο φιάλες χλωρίνη γρήγορα!


…απονέμεται στον ΧΕΣΕΕ μέσα εργατοπατέρα που μετά τα γιαούρτια και τα υγρά και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κινήθηκε συνεπικουρούμενος από άλλους συνδικάλες (που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους) να επιτεθεί με γρόθους εναντίον όσων τον έκραζαν και τον έλουζαν, όπως φαίνεται και από τα βίντεο, και που τα βρωμερά κανάλια πήγαν να παρουσιάσουν ως «θύμα δολοφονικής ενέδρας». Λεπτομέρειες, από το ιστολόγιο Θεαμαπάτες & Δικτυώματα, εδώ. Μαθαίνω ότι το «θύμα δολοφονικής ενέδρας», αφού έμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο (κάτι σαν τον Κεντέρη και τη Θάνου μου ακούγεται αυτό) θα πάρει εξιτήριο οσονούπω. Από τα ίδια βρωμερά κανάλια είχε αποκρυφτεί αρχικά ή υποβαθμιστεί ο πολύ πιο σοβαρός τραυματισμός του Γλέζου από τα όργανα της αταξίας.

.

Ερώτηση: αν βγάλω το πουκάμισό μου έξω από το παντελόνι μου και το λερώσω με καφέ θεωρούμαι τραυματίας;

.

Άσχετη ερώτηση 2: Γιατί οι εθναμύντορες που έκραζαν εναντίον του Focus δεν διαμαρτύρονται τώρα που υπάρχει σοβαρότερη αφορμή, καθώς βουλευτές άλλης χώρας μας προέτρεψαν να πουλήσουμε νησιά μας για να ξεχρεώσουμε; Μήπως επειδή είναι καλοί μόνο για λεονταρισμούς εναντίον «χάρτινων» αντιπάλων; Είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοιες προτροπές από βουλευτές μιας χώρας προς μια άλλη κυρίαρχη χώρα; Αλλά τι να υπερασπιστούν οι μιζαρισμένοι πολιτικοί μας και να τους πάρουν στα σοβαρά;

.

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι

.

Όσο για τα ΜΜΕ της Ευρώπης. Κάνουν ό,τι κάνουν και τα δικά μας. Ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους για να αποκρύψουν τη δυσάρεστη αλήθεια. Ότι το ξήλωμα έχει αρχίσει και δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε στην Ελλάδα ούτε στα PIGS. Προσπαθούν να πείσουν τον Γερμανούλη ότι η ευημερία του, το ευρώ, όλη η Ευρώπη απειλείται από τους Έλληνες, για να μην του πουν ευθέως ότι θα είναι, όπως και ο Έλληνας, ή έστω σε μικρότερο βαθμό από ό,τι ο Έλληνας, ο Κινέζος του αύριο. Δεν ξέρει ο καημενούλης ότι η διαφθορά για την οποία μας κατηγορεί και το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης αυτού του λαού ήταν που επέτρεπαν στη χώρα του και στα εργοστάσιά του να πουλάνε εδώ τυφλά C4I, υποβρύχια που γέρνουν, να παίρνουν εργολαβίες, να παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας, να ελέγχουν το πολιτικό σύστημα, να παίζουν στην πλάτη μας την παρτίδα τους με τους άλλους ισχυρούς παίκτες.

.

Αυτή τη στιγμή – λάθος - εδώ και δεκαετίες, βρισκόμαστε υπό κατοχή. Έλληνες, τα ΜΜΕ βρίσκονται υπό τον έλεγχο οργανωμένων συμφερόντων και κατακτητών, ό,τι και να μεταδίδουν, είναι ΨΕΜΑΤΑ! Μην τα πιστεύετε, Έλληνες!

.

Λίγη υπομονή ακόμη και σύντομα θα έλθει η σειρά μας να γελάμε και εμείς με τον Γερμανό, τον Άγγλο και τον Γάλλο. Το υπάρχον σύστημα πέφτει, η Ευρώπη δεν έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, νέες (αν)ισορροπίες είναι έτοιμες να πάρουν τη θέση των παλιών.

.

Από βίντεο προσωπικών στιγμών που περιήλθε στην κατοχή του ιστολογίου:

.

Άγγελα: Ρε μα***κα, φέρε το μπουκάλι!

Γιώργος: Τι να το κάνεις;

Άγγελα: Να στο βάλω στον κ**ο!

.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

7 σχόλια:

Dormammu είπε...

Αγγέλα (σαύρα με τραγέρ) VS Τζούλιας (Π* με δίπλωμα), σημειώσατε 2

Jolly Roger είπε...

Φιλε Περαστικε, τα πραγματα ειναι πιο απλα.
Οι γερμανοι περνανε μεγαλα ζορια τα τελευταια 2 χρονια. Η φημη του ισχυρου κρατους καλα κρατει, δεν ανταποκρινεται ομως στην πραγματικοτητα.

Οταν λοιπον ενα αλλο κρατος τους ζηταει ζεστο μετρητο, θα χρησιμοποιησουν ολα τα μεσα προκειμενου να αρνηθουν.
Ας μην κοροιδευομαστε. Ο μονος τροπος για να λυσει η Ελλαδα τα προβληματα της ειναι ειτε να εξυγιανει ολες τις πολιτικες + οικονομικες + κοινωνικες της δομες, ειτε να παρει μετρητα απο τους γερμανους.
Επειδη το πρωτο (δυστυχως) δεν γινεται, απομενει το 2ο.
Εκεινο που κανενας δεν εχει καταλαβει, ειναι οτι οι γερμανοι δεν εχουν.

Ολοι - ακομα κι εσυ - επιχειρηματολογουν με βαση το παρελθον. Μερικοι ξεκινανε απο τον Ομηρο και τον Πλατωνα, αλλοι απο το 3ο ραιχ (οι πιο ρεζιληδες αυτοι), αλλοι απο το προσφατο παρελθον.
Π.χ. απο τις φρεγατες και τα υποβρυχια.
Αλλα η πολιτικη δεν γινεται με βαση το παρελθον. Η πολιτικη δεν εχει ποτε αισθημα δικαιου. Δεν υπαρχει νοημα στο να αποδειξεις οτι καποιος "φταιει" (για τα υποβρυχια π.χ. ).

Το μονο που μετραει ειναι οτι οι ελληνες χρειαζονται μετρητα και οι γερμανοι δεν εχουν να δωσουν (ακομα και να ηθελαν).

* * *
Τα περι ελληνικων νησιων ειναι μια βλακεια ολκης, που ειπωθηκε απο εντελως μικρους και αγνωστους βουλευτες σαν *προσωπικη* γνωμη. Δεν εκφραζει ουτε το κομμα τους, ουτε την επισημη γερμ. πολιτικη.
Κανονικα αυτη η προσωπικη γνωμη 2 αγνωστων θα επρεπε να θαφτει στον σκουπιδοντενεκε της επικαιροτητας.

Το προβλημα ειναι οτι οι δικοι μας ανεγκεφαλοι πηραν αυτο το θεμα και το διογκωσαν υπερμετρα, κανοντας το ενα διπλωματικο λαθος μετα το αλλο.

Διαφωνω με την γνωμη σου, οτι "δεν μιλησε κανεις". Δυστυχως μιλησαν παρα πολλοι (μεχρι και ο πρωθυπουργος μας) και οσα ειπαν ηταν η θηλια στον λαιμο μας.

Οι γερμανοι δεν ζητησαν και δεν ενδιαφερονται για τα ελληνικα νησια. Αλλα οι τουρκοι βλεπουν με σαρδωνιο χαμογελο τις βλακειες ολκης που κανουν οι ελληνες πολιτικοι. Προσεχως να περιμενεις τουρκικες απαιτησεις στο Αιγαιο, που θα βασιζονται στις δηλωσεις των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ πολιτικων.

* * * *
Για τα επισοδια με τον χεσεε δεν ξερω τιποτα. Λυπαμαι για τον κο. Γλεζο. Ειναι ντροπη τους.

Περαστικός είπε...

Γεια σου, Dormammu :)

Jolly Roger, δεν έχω κάποια ουσιαστική διαφωνία με αυτά που λες. Το θέμα με τις δηλώσεις των βουλευτών το έθιξα για να ειρωνευτώ την ανακολουθία των δικών μας. Δεν είναι σοβαρό να καλείς τον πρεσβευτή της Γερμανίας για να διαμαρτυρηθείς για τα δημοσιεύματα ενός περιοδικού (κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε γίνει) και να μην κάνεις καμία επίσημη διαμαρτυρία όταν ακούγονται τέτοια πράγματα από βουλευτές. Κάτι άλλο που ήθελα να πω είναι ότι η διαφθορά μιας χώρας βολεύει πολλούς και περισσότερο από όλους αυτούς που θέλουν να την ελέγχουν.

aerostatik είπε...

η νοσοκόμα του σκίτσου είναι όλα τα λεφτά...
μήπως ετοιμάζεται ο τραυματίας να της κάνει άσεμνη χειρονομία με το αριστερό του χέρι ?
τι λέει γι αυτό ο επίσημος σχολιαστής ?

Περαστικός είπε...

Μάλλον ετοιμάζεται να παραγγείλει τυρόπιτα. Ο Επίσημος νομίζω ότι ασχολείται μόνο με το να γκρινιάζει (για αυτό τον πληρώνουμε κιόλας).

Greek Rider είπε...

Πολύ μου άρεσε αυτό:

"Αυτή τη στιγμή – λάθος - εδώ και δεκαετίες, βρισκόμαστε υπό κατοχή. Έλληνες, τα ΜΜΕ βρίσκονται υπό τον έλεγχο οργανωμένων συμφερόντων και κατακτητών, ό,τι και να μεταδίδουν, είναι ΨΕΜΑΤΑ! Μην τα πιστεύετε, Έλληνες!"

Περαστικός είπε...

Γεια σου, Greek Rider!