Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008

Επικοινωνιακή αντεπίθεση

.
Επικοινωνιακή αντεπίθεση,
μα κάτω από την επικοινωνία υπάρχει μια κοινωνία, υπάρχει μια οικονομία, υπάρχει ένα κράτος που σαπίζουν και ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Περιμένουν μερικοί αφελείς να κατανοήσουν μια σκηνοθετημένη σαπουνόπερα, ένα σκηνοθετημένο θέαμα, με βυζαντινισμούς και μεθοδεύσεις, με συνεχείς ανατροπές, με βίντεο και αποκαλύψεις, λες και οι σαπουνόπερες έχουν ποτέ νόημα ή περιεχόμενο, λες και έχουν άλλο σκοπό από τη χαύνωση. Περιμένουν μερικοί αφελείς αυτοί που φτιάχνουν τους κανόνες να καταδικαστούν από τους κανόνες, αλλά απλώς το παιχνίδι συνεχίζει να παίζεται όπως παιζόταν πάντα και εμείς παρακολουθούμε παθητικά, οι δούλοι και τα σφάγια, πότε στον ένα, πότε στον άλλο, το εκκρεμές της βλακείας. Μα δεν χρειάζονται ετυμηγορίες από μια δικαιοσύνη που είναι μέρος του προβλήματος, χρειάζεται μια κοινωνία που ωριμάζει και θα εκδώσει τη δική της πολιτική ετυμηγορία στις κάλπες. Αν ο κόσμος όντως δεν αλλάζει με τις κάλπες, τουλάχιστον, ας αποτολμήσουμε να το διαπιστώσουμε.

ΟΧΙ ΝΔ, όχι ΠΑΣΟΚ, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές.
.
Η δική μου επιλογή είναι Οικολόγοι Πράσινοι, ελπίζω σε μια εξακομματική βουλή, επιθυμώ μια πορεία προς κάτι πιο υγιές, ως αποτέλεσμα του ότι εμείς θα έχουμε γίνει πιο υγιείς.

3 σχόλια:

cyrus είπε...

Αυτοί οι τύποι, επειδή εκλέγονται με επικοινωνιακά τρικ, νομίζουν ότι μπορούν και να κυβερνήσουν με εποικοινωνιακά τρικ...

Greek Rider είπε...

Δυστυχώς όλοι οι πολιτικοί μας με τέτοια επικοινωνιακά τρικ κυβερνάνε.

Νομίζω ότι το σύνθημα του περαστικού είναι σωστό: ΟΧΙ ΝΔ, όχι ΠΑΣΟΚ, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές..

Περαστικός είπε...

Cyrus, επικοινωνία στην επιφάνεια, πελατειακές σχέσεις και ανικανότητα η ουσία, αντιπροσωπείες ντόπιων και διεθνών μαγαζιών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οίκοι δυναστειών. Τα επικοινωνιακά τρικ είναι για τους πολλούς, το φαΐ και η εξουσία για τους λίγους.

Greek Rider, να είσαι καλά που το βρήκες :)