Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2008

Τι να μας πεις...

- Τι να μας πεις βρε Περαστικέ, για συνδικαλοστρατούς και συνδικαληστές, άσε τον κόσμο ήσυχο στα στροβιλίσματα και στα βουρλίσματά του!
.
Το εικονιζόμενο σκίτσο, δυστυχώς, με απέτρεψε την τελευταία στιγμή από τη δημοσίευση του πολυσέλιδου πονήματός μου περί του σκαιού ρόλου του συνδικαλισμού στη σύγχρονη Ελλάδα και τις (αντι-)αισθητικές παραμέτρους του.

9 σχόλια:

cynical είπε...

@όλο ωραίες νεράιδες σε επισκέπτονται περαστικέ. Μην ενδίδεις όμως και προδίδεις τα ιδανικά σου και ξεμακραίνεις από τους στόχους σου.

aerostatik είπε...

και η cynical νεράιδα είναι, περαστικέ...

Locus Publicus είπε...

Eμπα στο θέμα φίλε Περαστικέ. Βάλε το πόστ για τους συνδικαλΗστές.

Περαστικός είπε...

Γεια σας,

Cynical, Locuspublicus, είναι ότι αυτό που βιώνω πια σε αυτή τη χώρα με απωθεί και με αηδιάζει. Μπορεί αν γράψω κάτι πιο ψύχραιμο και το σουλουπώσω να το ανεβάσω. Είναι και αυτά τα σκίτσα που νομίζω ότι συνδικαλίζονται και κάνουν του κεφαλιού τους.

Aerostatik, δίκιο έχεις.

SUN W KNIGHT είπε...

Οι γυμνές νεράϊδες σου είναι καλύτερες από τις ντυμένες...
Συμφωνώ γιά τη cynical...είναι νεράϊδα των γραμμάτων.

Lion είπε...

Καλημερα Περαστικε,

ωραιο το ποστακι σου, αλλα οπως βλεπω εισαι αδυνατος στην ορθογραφια ;-)

Ψηφιζω κι εγω υπερ γυμνων νεραιδων. Και οχι μονο σε σκιτσα ;-)

Απο την δικη μου - προσωπικη - σκοπια, θα ηθελα να μαθω τα οσα εχεις να μας πεις για το θεμα. Αλλα σκεφτομαι το ποση οργη θα σου κοστισει αυτη η ψυχοφθορα διαδικασια. Για χαρη της ψυχικης σου ηρεμιας λοιπον, θα προτεινα να μην γραψεις τιποτα.

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα SWK, Dralion, τι θέλετε; Να κάνω το μπλογκ στριπτιτζάδικο; :)))

Συνηθισμένα πράγματα θα έγραφα, ότι ουσιαστικά οι συνδικαλιστές διεκδικούν πολιτική εξουσία που δεν τους ανήκει και το δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις που βρίσκονται πέραν της θεμιτής σφαίρας δράσης τους, ότι καταχρώνται τη δύναμη που έχουν και εκβιάζουν, ότι είναι δύναμη αντιδραστική που μας κρατά δέσμιους σε αναχρονιστικές δομές και πολλά άλλα, ότι διαπλέκονται, ότι υπηρετούν κομματικούς σκοπούς κ.λπ.. Δεν ξέρω, με έχει επηρεάσει και η αλλαγή του καιρού και δεν μπορώ να γράφω πολλά... αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη :)

cynical είπε...

@περαστικέ, τώρα κανονικά εγώ θα πρέπει να απαντήσω στα δυο ζιζάνια που ακόμα δεν τα έχεις διώξει από το blog σου. Ξέρεις αυτά τα ακατανόμαστα, που κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος σε συγχωρδία. Αν δεν κάτσουν καλά να τους πεις ότι θα τους στείλω την πεθερά μου, που είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτήν της φωτογραφίας.

Περαστικός είπε...

Στείλε τους την πεθερά σου Cynical!