Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2007

Αυτός δεν είναι νυχτωμένος

«Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ-ΕΣΑ. Όλα αυτά ήρθαν στο φως μετά. Δεν πειράζει, μπορεί να τα ήξερε ο τότε αρχιεπίσκοπος, αν τα ήξερε και σιώπησε έκανε άσχημα. Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς, εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουν βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί γιατί εγώ τότε σπούδαζα.»

Οι άνθρωποι της θρησκείας στη Μιανμάρ φαίνεται πως είναι καλύτερα ενημερωμένοι και περισσότερο λιτοδίαιτοι. Βλέποντας τους βαθυκόκκινους χιτώνες τους, δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ τους βαθυκόκκινους χιτώνες των αρχαίων Σπαρτιατών, για να μη φαίνεται το αίμα...

8 σχόλια:

seaina είπε...

Χα, πράγματι εύστοχος συνειρμός!!

Yellow Kid είπε...

Μιας και το έφερε η κουβέντα κανένα νεο απο το ήπαρ;

Περαστικός είπε...

Νομίζω υποβάλλεται σε εγχείριση, αν δνε έχει τελειώσει κιόλας. Ελπίζω να γίνει καλά να συνεχίσομε να του τα ψέλνουμε και να βρεθεί μια κυβέρνηση που θα κάνει τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας.

Unknown είπε...

Όχι, δεν είναι νυχτωμένος...Δεν είναι νυχτωμένος γιατί αυτό που κομίζει ως Θρησκεία πατάει γερά στη Φιλοσοφία και δεν προσπάθησε εκ παραδόσεως ποτέ, να μεταπείσει κάποιον Άλλο για τη δική του Ορθή Δόξα. Αντίθετα, χαίρεται ο κάθε ένας να έχει αξίες βγαλμένες μέσα από το χρόνο και τις βλέπει όλες μαζί σαν άνθη του πολυποίκιλου κήπου της ανθρώπινης σκέψης αλλά και του πολυποίκιλου της επαφής με το Θείον. Πολύ εύστοχο το κείμενο και αναπόφευκτοι οι συνειρμοί με την ορθόδοξη θλιβερότητα.

Και με την ευκαιρία, δείτε αυτό, και πράξτε αναλόγως:

Αγαπητοί φίλοι, συνειδητοποιημένοι πολίτες,

Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές.

Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ...... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!

Μπείτε στο www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!!

Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές! Στείλτε το μήνυμα σε φίλους! Όλοι να συμβάλλουμε, αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!


Καλημέρα και καλή βδομάδα.

Περαστικός είπε...

Υπέγραψα

aerostatik είπε...

Τον μάτιασες παναθεμάσε τον άνθρωπο.
Κρίμα το μόσχευμα.
Να το κάνουμε κοκορέτσι.

Dormammu είπε...

Δεν είναι καλά τα νέα του ήπατος. Μάλλον θα χρειαστούμε κιλλίβαντα πυροβόλου οσονούπω.... Ειλικρινά στεναχωρήθηκα.

Sic transit gloria mundi.

Περαστικός είπε...

Κρίμα, ωστόσο είχα κάνει πολλές σκέψεις για αυτό το ταξίδι και αυτή τη μεταμόσχευση που προτιμώ να μην εκφράσω πλέον. Σε κάθε περίπτωση, ήλπιζα να πάνε όλα καλά, αφού αυτό επέλεξε.