Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2007

Αλυσίδες

Ιστολόγε, ανιστάσου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες σου!
*
Περαστικός - το μπλογκ που σπάει τις αλυσίδες.
*
Γράψε πέντε από αυτά, γράψε μια φράση με εκείνα και μετά ζήτα από άλλους 5/6/7 μπλόγκερ να κάνουν το ίδιο. Οι προσκλήσεις/προκλήσεις έχουν αρχίσει να πυνκώνουν και το φαινόμενο απειλεί να καταλάβει και να παραλύσει την μπλογκόσφαιρα (μπλιαχ - σιχαίνομαι τη λέξη).
*
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξα αποδέκτης άλλων δύο (2) προσκλήσεων ενώ θυμίζω ότι έχω ανταποκριθεί και παλιότερα σε παρόμοια πρόσκληση. Τι θέλετε λοιπόν; Να γράψω 7 αγαπημένες μου ταινίες; (Αλήθεια, ποια είναι ακριβώς η πρόσκληση; Δεν μου στείλατε την ακριβή διατύπωσή της.) Τώρα θα σας δείξω εγώ, χε, χε:
...*
1. Η Αλίκη στο ναυτικό
2. Ο γυρισμός του ξενιτεμένου
3. Ο Παπασούζας Φαντομάς
4. Το όνομά μου είναι Τρινιτά
5. Ράμπο 3
6. Η Σεξογήινη
7. Scary Movie
.
Ικανοποιημένοι;
.
Πάμε παρακάτω, τι θέλετε; (Ούτε αυτή την πρόκληση την κατάλαβα ακριβώς και χρειάστηκε να ακολουθήσω προς τα πίσω αρκετά link για να βρω κάποια περιγραφή της.) Να γράψω ένα σύντομο κείμενο με πέντε προκαθορισμένες λέξεις; (διαπόμπευση, ονειροκρίτης, τρομολαγνεία, γλόμπος, δεινόσαυρος) Αρπάτε το και αυτό για να μάθετε:
.
Ονειρεύτηκε μια διαπόμπευση στην τηλεόραση, τη δική του. Το επόμενο πρωί πήγε στο γιατρό του που τον έστειλε για εξετάσεις. Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου τον κοιτούσε βλοσυρός πίσω από το μεγάλο γραφείο του ενώ του ανακοίνωνε τα αποτελέσματα, «έχετε χαμηλό ονειροκρίτη». «Υπάρχει θεραπεία γιατρέ;» ρώτησε ενώ τον έλουζε κρύος ιδρώτας. «Μην ανησυχείτε αγαπητέ» είπε ο γιατρός, «η θεραπεία είναι απλή» και συμπλήρωσε κλείνοντας το μάτι με νόημα «δοκιμάστε λίγη τρομολαγνεία». «Έτσι λοιπόν» σκέφτηκε καθώς επέστρεφε στο σπίτι του προβληματισμένος. Το βράδυ, άνοιξε την τηλεόραση και ρούφηξε όλα τα δελτία ειδήσεων, είδε στιγμιότυπα βίας, είδε βλοσυρούς δημοσιογράφους και δημόσιες προσωπικότητες να τον προειδοποιούν για όλα τα δεινά και τις καταστροφές που τον περίμεναν. Αργότερα, κοιμήθηκε ήσυχα και είδε ένα ωραίο όνειρο, ήταν λέει ένας τεράστιος γλόμπος κρεμασμένος πάνω από μια βομβαρδισμένη πόλη, στο εσωτερικό του βρισκόταν αυτός και ένας δεινόσαυρος που λικνιζόταν με ηδυπάθεια και τραγουδούσε το «Yassou Maria».
.
Με απολύτως φιλικά αισθήματα για τη Seaina και τον Kosta που μου απηύθυναν αυτές τις προκλήσεις (τα παραπάνω να διαβαστούν με μια γερή δόση χιούμορ).
.
Αλυσίδες όμως ΤΕΡΜΑ! Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ανταποκρίνομαι. Συνεννοηθήκαμε;

11 σχόλια:

Dormammu είπε...

Μα είστε υποχρεωμένος στους αναγνώστες και στα σκίτσα σας, θέλετε δεν θέλετε κ. Περαστικέ. Ελπίζω να μην είστε υπερχρεωμένος μονάχα....

Υ.Γ Ξεχάσατε τις ταινίες: "Με λένε ακόμα Τρινιτά" και "Ελάτε να σας δείρουμε"

A.F.Marx είπε...

Συγνώμη, αλλά μήπως θα μπορούσες να μετέχεις στο παιχνίδι 11επί11;
Οι κανονισμοί είναι απλοί:
Διαλέγεις 11 ελληνικά και 11 ξένα αγαπημένα σου τραγούδια και γράφεις ποιος τραγουδιστής θα ήθελες να το έχει τραγουδήσει εκτός από αυτούς που το έχουν ηχογραφήσει. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι για τα ελληνικά τραγούδια προτείνεις ξένους τραγουδιστές και για τα ξένα τραγούδια έλληνες.
Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι πρέπει να προτείνεις σε 11 άλλους μπλόγκερ να κάνουν το ίδιο
Και ο τρίτος κανόνας είναι ότι το ξυλο το τρως μόνος σου. Εγώ δεν σου πρότεινα τίποτε...Θα είσαι ο πρώτος που θα ξεκινήσεις το παιχνίδι 11 επί 11

:-))))))))

Yellow Kid είπε...

Το δικό μου παιχνιδάκι είναι καλύτερο a.f.marx!

....και οποιος διαφωνεί θα καλέσω το μπαμπά του να με δείρει!

ou ming είπε...

Εγώ σε προσκαλώ να μετρήσεις τα πόδια από σαράντα σαρανταποδαρούσες που έχουν υποστεί μετάλλαξη και κανένας δεν ξέρει πόσα πόδια έχουν πια. Αν δε τα πόδια έχουν γίνει χέρια, να τους μετρήσεις και τα δάχτυλα.

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

τέλειο το κειμενάκι!!!

σου χω κι εγώ μια αλυσίδα... με μια μπάλλα απο μολύβι στο τέλος... :P

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα σε όλους, σας συμπαθώ, αλλά δεν θα δεχθώ τις προσκλήσεις σας :)

Ε όχι βρε Γαϊδάρα, εσύ πας να με κάνεις κατάδικο :Ρ

seaina είπε...

Προσωπικά γνώριζα ότι δεν τρελαίνεσαι για τα chain posts αλλά σου προσέφερα άλλη μια ευκαιρία αφενός να σκιτσάρεις αφετέρου να γράψεις για ακόμα μια φορά σατυρικά και χιουμοριστικά!
Φιλιά!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Seaina, δίκιο έχεις ;)

reginarosasamat είπε...

καλησπέρα περαστικέ :)

Αλεξάνδρα η μικρή είπε...

Συνεννοηθήκαμε.

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Regina, Kosta