Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2007

Το δίλημμα του υπερήρωα

Εσκιτσάρισα απόψε έναν υπερήρωαν, μήπως κάμει τίποτε χρήσιμον. Δυστυχώς, μου ανεκοίνωσε ότι πριν να αρχίσει το έργο του πρέπει να αποφασίσει εάν τα κατορθώματά του θα συνιστούσαν παρέμβαση στη διαλεκτική της ιστορίας και εάν τοιαύται παρεμβάσεις θα ήτο θεμιταί.

13 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Πολύ ωράιος ο σούπερμας σας. Μα χρειαζεται το έθνός μας υπερήρωες;

seaina είπε...

Και τι αποστολές αναλαμβάνει τελικά; Να ξέρουμε, να προστρέξουμε σε ώρα ανάγκης;
Ααα σε έχωσα περαστικέ μου!
Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις!
Καλή εβδομάδα!

Dormammu είπε...

Ποιός μπορεί να πάρει στα σοβαρά έναν τύπο που φοράει το κόκκινο βρακί του πάνω απο μπλέ κολάν?

cyrus είπε...

Για σούπα-μαν τον κόβω τον υπερήρωά σας. Πού είναι το διαπεραστικό βλέμμα; Πού είναι το θεληματικό πηγούνι; Πού είναι η (γ)κ@ύλα για δράση;

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό πες του... :D

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα σε όλους, με όλη αυτή την αμφισβήτηση τον βλέπω να στρίβει τον υπερήρωα. Αχ Seaina, το ξέρεις ότι και άλλος με έχωσε για άλλο πράγμα; Δεν αντέχω άλλο, σε λίγο θα ανεβάζω ποστ μόνο για να ανταποκρίνομαι στις αλυσίδες. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!

raffinata είπε...

εχμ, αν πω ότι μου θυμίζει τον Κωστάκη Κ@ραμ@νλή (στη φάτσα βέβαια) ;
;)

Περαστικός είπε...

Raffinata, έχεις νοσηρή φαντασία :)

Cinestef είπε...

Ευτυχώς! Να κι ένας υπερήρωας! Νομίζω ότι καιρός ήταν να έρθει να μας σώσει από τα τριγύρω μας! Η μοναξιά του όμως θα είνα οδυνηρή. [Βλέπε Σπάιντερμαν] Νομίζω ότι θα πρέπει να του σκιτσάρεις έναν/μία σύντροφο που θα τον σώζει και θα τον βοηθάει όταν εκείνος σώζει και βοηθάει εμάς. :)

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Cinestef, και μετά; Θα πρέπει να κάνω και άλλο σκίτσο για να σώζει το προηγούμενο σκίτσο που σώζει το προηγούμενο σκίτσο.... :)

Cinestef είπε...

Δεν είπα ότι θα ήταν εύκολη δουλειά. Αλλά πάλι, μόνο θα τον παρατήσεις να σώζει τον κόσμο ο δόλιος;

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Cinestef, προς το παρόν δεν σώζει κανέναν πάντως, όλη τη μέρα σε κάτι καφετέριες την περνάει μέχρι να λύσει, λέει, τα διλήμματά του.

Cinestef είπε...

Σωστό τον βρήσκω. Μακάρι να ήμουν κι εγώ σε κάποιο καφέ και να λύνω τα διλήμματά μου απο κει αντί για να κάθομαι στο γραφείο και να βλέπω τον ήλιο από την τζαμαρία.
Οιμέ!