Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

Δουλειά και κόκκινα καυτά πιπέρια τσίλι

Έπεσε πολλή δουλειά τελευταία και είναι δύσκολο να ενημερώνεις το ιστολόγιο όταν εκτός του να γράφεις κείμενο θέλεις και να ζωγραφίζεις. Ανεβάζω λοιπόν ένα παλιό σκίτσο μου, από το "απόθεμα", που συμπαθώ παρά τις ατέλειές του. Όπως δήλωσε και ο Tim Burton πρόσφατα, δεν ξέρω να ζωγραφίζω, αλλά ζωγραφίζω αυτό που αισθάνομαι... ή κάτι τέτοιο, δεν το θυμάμαι καλά.

Όταν έχω τόσο πολλή δουλειά, όσο αυτή την περίοδο, η διάθεσή μου γίνεται χάλια. Σήμερα το πρωί όμως μου την έφτιαξε λίγο το βιντεοκλίπ Dani California των Red Hot Chili Peppers, αν έχετε γρήγορη σύνδεση, δείτε το. Εγώ επιστρέφω στην εργασία μου.

18 σχόλια:

cyrus είπε...

Καλημέρα, Περαστικέ.

Λένε πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Αλλά, απ' την άλλη, αν η δουλειά δεν είναι αρκετή και την ψάχνεις με το φανάρι, κάτι δεν πάει καλά.

Σε νιώθω απόλυτα, και ελπίζω να "λασκάρεις" λίγο (εσύ, όχι οι βίδες σου :-)) καθώς πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς το θέρος.

Το βιντεοκλίπ δεν κατάφερα να το δω ακόμη. Έχω otenet, και εδώ και λίγες μέρες η σύνδεση πέφτει ανά δίλεπτο (δεν είναι μόνο η ou ming που τους σιχτιρίζει -- αν άκουγες τι τους σούρνω κάθε μέρα...)

Εγώ, πάντως, δεν μπορώ να δουλέψω με τα "κόκκινα καυτά πιπέρια τσίλι" -- με ξεσηκώνουν...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, Περαστικέ,
το βίντεο δεν κατάφερα να το δω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο, αλλά για να μην κλείσω έτσι το σάιτ είπα να δω το "Maximum support for bra record"! :-)

ONOMATODOSIA είπε...

πολυ ωραιο το σκιτσο σου, μου αρεσουν και οι τσοπεριες...τελειο

Ανώνυμος είπε...

Περαστικέ σε νοιώθω απόλυτα.Και για μένα αυτή η εποχή ειναι εποχή πολλης δουλειάς.Δυστυχώς.Αλλά και ευτυχώς βέβαια από τη μια,όπως λέει και ο cyrusgeo.
Καλό κουράγιο λοιπόν.

Περαστικός είπε...

Γεια σου Cyrusgeo, δυστυχώς η δουλειά δεν έρχεται στις "δόσεις" που τη θέλουμε σε εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες... Πολλές φορές εργάζομαι με κλασσική μουσική, όπως οι χειρουργοί.

Γεια σου Sousourada, επέλεξες το σωστό link; Το έπιασα το υπονοούμενο :p

Ευχαριστώ Onomatodosia. Ήταν τότε που όργωνα με τη Harley τις μεσοδυτικές πολιτείες... αστειεύομαι.

Ευχαριστώ Regina, επίσης.

Artanis είπε...

Ο cyrusgeo μου έφαγε τις ατάκες...
Καλή δουλειά και καλό κουράγιο, περαστικέ!
Αλήθεια, τι σου αρέσει ν' ακούς από κλασική;

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα Artanis. Οι προτιμήσεις μου στην κλασική μουσική ποικίλουν κατά περιόδους και ακούω σχεδόν τα πάντα, και προκλασική μουσική. Έχω πάντως σε ξεχωριστή θέση τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ και ιδίως τα Βραδεμβούργια Κονσέρτα. Άλλα αγαπημένα μου κομμάτια είναι η μικρή νυκτερινή μουσική (Eine Kleine Nacth Musik) και το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ (εννοείται πώς ακούω και οτιδήποτε άλλο δικό του), αλλά πώς να ξεχάσω και τους Μπετόβεν, Μπραμς, Μάλερ... Με όπερα δεν έχω ασχοληθεί αρκετά, αλλά μου αρέσει ο Βάγκνερ. Ακούω τα πάντα και ακούσω συχνά το Τρίτο Πρόγραμμα.

Η Κουρούνα είπε...

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. Πάσχω από τα ίδια και συμπάσχω!

ou ming είπε...

Αγαπητέ φίλε Περαστικέ, πάθαμε δουλειά γαμώτο. Τη μισώ τη δουλειά. Τελικά είμαι σίγουρη. Είναι μια μεγάλη, μαύρη τρύπα στο σύμπαν της ζωής μας.

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ Κουρούνα και Ou Ming, για τη συμπαράσταση.

Artanis είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ένας άνθρωπος που του αρέσει ο Μότσαρτ! Ακόμα και σε μουσικούς δεν αρέσει, το φαντάζεσαι; Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι πρέπει να πετύχεις πολύ καλή εκτέλεση.

Αγαπητέ Περαστικέ, να σε ρωτήσω κάτι;

Πως αντέχεις κι ακούς Τρίτο Πρόγραμμα;
Αυτή τη συνήθεια την έκοψα εδώ και αρκετό καιρό, παρ' ότι μουσικός. Υπάρχει πάντοτε στη μνήμη του ραδιοφώνου και στη "διαδρομή" περνάω πάντα, αλλά καταλήγω σε ροκ και την κλασική μόνο από τα cd. Έχει γίνει πολύ υποτονικός. Που ν' ακούσεις μουσική έτσι...

Καλή συνέχεια στη δουλειά σου!
Καληνύχτα!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Artanis, νομίζω ότι τον Μότσαρτ τον θεωρούν ρηχό μερικοί, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό... Όσο για το τρίτο, μπορεί και να έχεις δίκιο, συνήθως το ακούω όταν παράλληλα διαβάζω και όταν "πετύχω" κάτι που να με ενδιαφέρει.

J. είπε...

Keep Walking περαστικέ ! Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα σου, καμιά φορά συμπάσχω. Πάντως πιστεύω στη ζωή πριν από τον θάνατο...

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση J.J.P.

Ανώνυμος είπε...

Moλις τωρα παρατηρησα πως οι τίτλοι των δυο τελευταίων μας posts εχουν σχέση με τη μαγειρική :)

Περαστικός είπε...

πράγματι :D

ellinida είπε...

Πέρασα να αφήσω μιά καλησπέρα και να σου υπενθυμίσω πως ... η πολλή δουλειά τρώωει τον αφέντη !
Η πολλή ζωγραφική όμως μόνο καλό κάνει ! :)))
Να περνάς καλά , αυτό έχει σημασία .

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ Ellinida, καλά θα ήταν η δουλειά μου να ήταν η ζωγραφική.