Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Δεν με αφήνουν να αγιάσω



(ούτε να φάω ένα παστίτσιο)

Όσοι ανησυχούν για τον εισαγόμενο φονταμενταλισμό των μουσουλμάνων ας ησυχάσουν, διαθέτουμε σημαντική εγχώρια παραγωγή.

Έλεγα συχνά σε συζητήσεις πρόσφατα, με αφορμή τα επεισόδια από μουσουλμάνους για το περίφημο ταινιάκι και τα σκίτσα σχετικά με τον Μωάμεθ, ότι εύκολα ξεχνάμε τα δικά μας φαινόμενα φανατισμού, φονταμενταλισμού και καταπίεσης της ελευθερίας της έκφρασης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στο όνομα της θρησκείας ή άλλων ιερών και οσίων και ιδού! Δικαστική δίωξη δημιουργού σατιρικής σελίδας στο facebook μετά από καταγγελία των όψιμων υπερασπιστών της ελληνοχριστιανορθοδοξίας, χρυσαυγιτών.

Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη που καθιστούν περιττά τα φανατισμένα πλήθη, όταν δεν βασανίζουν και διώκουν αδυνάμους, όπως τεκμαίρεται από διεθνείς καταδίκες και αναφορές αναγνωρισμένων διεθνών οργανώσεων.

Αυτή η συγκεκριμένη όψη της Ελλάδας δεν επιθυμώ να σωθεί, ούτε και αισθάνομαι μέρος της.

Η χώρα δεν βουλιάζει απλώς στο χρέος, έχει ήδη πνιγεί στη βλακεία και στη γελοιότητα.

Πολύ καλά τα λένε ο Ροΐδης και ο πιτσιρίκος.

9 σχόλια:

eilidh είπε...

Απίστευτα ρεζίλια (πάλι). :/

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω.
Διαφορετικά δεν βρίσκω γωνία να χτυπήσω το κεφάλι μου!

Περαστικέ..περαστικά μας από την ηλιθιότητα των μπιιιιπ!

Avonidas είπε...

Κάθε φορά λέω, πιάσαμε πάτο.
Και κάθε φορά, σκάβουμε και πάμε παρακάτω.

Δε με ανησυχεί τόσο η σύλληψη (αφέθηκε ελεύθερος, αφού βεβαίως του μαγαρίσανε το μητρώο και σύλησαν την ιδιωτική ζωή του). Πιο πολύ με καταθλίβει η πλημμύρα των «θεοσεβούμενων» υποστηρικτών της καταστολής στο διαδίκτυο.

Βαθύτατα ευσεβείς χριστιανοί, που τους ενόχλησε η πρόγκα στον Παϊσιο (που δεν ήταν υποχρεωμένος κανένας να την υποστεί), αλλά δεν τους απασχολούν οι λοβιτούρες των Βατοπεδινών (που τις πληρώνουμε από την τσέπη μας όλοι, χριστιανοί και μη).

Ελληνορθόδοξοι τσάμπα μάγκες, με τις πλάτες της αστυνομίας και την ιερή οργή της Χ.Α. - που μέλη της μετείχαν και μετέχουν σε ό,τι πιο αρχαιόμουρλο έχει δει το φως της μέρας από της εποχής του Περικλή μέχρι σήμερα.

Κι όλοι μαζί να σιγοντάρουν την «επιτυχία» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που αν περίμενε από την παιδική πορνογραφία και τα τορρεντάδικα για να πουλήσει την εικόνα του άγρυπνου @@αρά προστάτη των Ηθών, σώθηκε...

Ακούς εκεί να προσβάλει τα θεία το κωλόπαιδο, γαμώ το Χριστό του γαμώ!

(Καιρός να φεύγω από το λίκνο του πολιτισμού...)

Jolly Roger είπε...

Προσεξε, γιατι με τετοια σκιτσα θα σε πανε μεσα. Και τους σχολιαστες σου μαζι.

Δυο ενστασουλες εχω για το (εμπνευσμενο οπως παντα) σκιτσο.
α) θα προτεινα να μην αναπαραγονται τα ονοματα και τα βρωμερα συμβολα των λοβοτομημενων. Ουτε καν σε σατιρικο σκιτσο

β) ξεχασες να βαλεις τον γλυκυτατο στανταρ σκυλουκο των σκιτσων σου να κατουραει τον ηλιθιο

Οσο για το θεμα του ποστ, αρνουμαι να ασχοληθω. Αυτοπροστασια της νοημοσυνης μου.

Περαστικός είπε...

eilidh, για πολλοστή φορά.

Γιαγιά Αντιγόνη, αν κτυπούσες το κεφάλι σου κάθε φορά που γίνονται τέτοιες ηλιθιότητες… θα είχες σοβαρό πρόβλημα υγείας :)

Avonidas, αν δεν υπήρχε ικανή ποσότητα βλακείας στη χώρα μας, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτά τα χάλια. Το ωραίο είναι ότι η αστυνομία σε ανακοίνωση, σαν να προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αναφέρει το πλήθος των διαμαρτυριών. Να συμπεράνω ότι αν μαζευτούμε πολλοί και διαμαρτυρηθούμε για ρατσιστικά δημοσιεύματα και απόψεις των νεοναζί της ΧΑ θα κινητοποιηθεί η αστυνομία και η δικαιοσύνη με την ίδια ταχύτητα;

Jolly Roger, μην ανησυχείς, θα πάρω την ευθύνη πάνω μου :Ρ Εξάλλου, εσύ καλά είσαι εκεί που είσαι. Άκουσα μάλιστα ότι εκεί οι αρχές έθεσαν σήμερα εκτός νόμου μια ακροδεξιά ομάδα λόγω απειλών http://news.in.gr/world/article/?aid=1231214642. Εδώ, οι ακροδεξιές ομάδες και απειλούν και θέτουν εκτός νόμου τους άλλους. Οι ενστάσεις σεβαστές, αλλά δεν νομίζω ότι θα χαίρονταν με το πώς χρησιμοποιώ τα σύμβολά τους, ούτε οι μαύροι στις πεποιθήσεις ούτε οι μαύροι στα ράσα. Ο σκυλάκος δεν καταδέχθηκε ούτε να τον κατουρήσει!

Μαίρη (Ginger) είπε...

σταματάω στο ότι διαβάζεις πιτσιρίκο... στα άλλα συμφωνώ μαζί σου βέβαια. Αν γράφτεί πάλι κανένα Μ είς την ν να δείς πως θα ξεσηκωθεί ο κληρος.

Περαστικός είπε...

Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, αφορμές ψάχνουν κάθε τρεις και πέντε να υπενθυμίζουν την παρουσία τους και την εξουσία τους.

ellinida είπε...

Και μη χειρότερα... Γι' αυτό έχω κλειστεί στον κόσμο μου και δεν βλέπω ούτε ειδήσεις, ούτε τίποτα. Απέχω...

Περαστικός είπε...

ellinida, εσύ απέχεις, αλλά η τύχη σου δουλεύει :Ρ