Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2007

Ιστορίες παραιτηθέντων υπουργών

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή», ο Β.Μ. κατέχει πολεοδομική άδεια για αναψυκτήριο, βάσει της οποίας έχει χτίσει την κατοικία του στο Κορωπί.

- Σας παρακαλώ κύριε, τι θέτε εντός της οικίας μου;
- Μια τεκίλα σανράιζ παρακαλώ, και σβέλτα!

Νά ‘ναι καλά οι υπουργοί ανέκδοτο που μας κάνουν και γελάμε, να μην ήτανε και όλη η κυβέρνηση ανέκδοτο, καλά θά ‘τανε. Τύφλα να έχει το “Yes Minister”!

Αναρωτιέμαι, μήπως τώρα, με όλο το παμπλίσιτι, θα ήταν καλή στιγμή να το λειτουργήσει το αναψυκτήριο;

Παραλίγο να το ξεχάσω, όσοι αγαπάτε τα αδέλφια μας τα ζώα, στο Θησείο.

Σημείωση: Κείμενο και σκίτσο υπό την επήρεια γαλλικού κονιάκ Rémy Martin.

13 σχόλια:

VS είπε...

Μα γιατί μας προβληματίζει η άδεια για αναψυκτήριο. Με τέτοιες πολυπληθείς δημόσιες σχέσεις που έχουν οι πολιτικοί, άδεια για σπίτι δεν θα έπαιρναν ποτέ.

Καλησπέρα, Περαστικέ.

gaidara είπε...

Αφού στο είπε και το κονιάκ... Ρε μη!

:D πολύ καλό!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Βόρειο Σέλας

Γαϊδάρα, μου το φώναξε καθαρά, Ρε μη(ν) (α)μαρτάν(εις)!

Ανώνυμος είπε...

Κονιακ?μπραβο,μπραβο!!!Κι εγω αυτη την οικογενεια προτιμω(κρασι,κονιακ)Μηπως ομως ειμαι passe που δεν εχω δοκιμασει ρεμι και τη βγαζω με Μεταξα 5 αστερων?

Περαστικός είπε...

Nelly, ωραίο και το Μεταξά. Ποικιλία να υπάρχει. Επίσης, απλαμβάνω και τα ποτά από δημητριακά - δηλ. Μπύρα - Ουίσκι (σκωτσέζικο). Δεν είμαι καθόλου τύπος των κοκτέιλ και άλλων "περίεργων" ποτών. Πίνω επίσης τα παραδοσιακά ούζο (με μεζέ), ρακί, τσικουδιά. Δεν μεθώ ποτέ, αλλά κάποια βράδια μου αρέσει να πίνω κάτι, ένα ή δύο σερβιρίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε για μια ΕΨΑ στου Μαγγινα;

Εχουμε γεμισει αναψηκτηρια παντώς είδους..

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Fidelio, και υποθέτω ότι σερβίρουν οι Πακιστανοί. Φοβάμαι πάντως ότι αυτό από το οποίο έχουμε γεμίσει δεν είναι τα αναψυκτήρια, αλλά οι οίκοι ανοχής παντώς είδους :(

Locus Publicus είπε...

Den katalavenei. Maggina no good man?

Περαστικός είπε...

Locuspublicus, υπουργός απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας που παραιτήθηκε μετά από δύο συνεχόμενα σκάνδαλα: κατηγορήθηκε ότι α) είχε ανασφάλιστους απασχολούμενους μετανάστες σε εξοχική του κατοικία (σημειωτέον ότι στα καθήκοντά του ήταν η πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας) β) έκτισε την εξοχική του κατοικία παρανόμως (με άδεια για αναψυκτήριο).

Locus Publicus είπε...

Περαστικός καλημέρα!
Πιστεύω πως ο Καραμανλής δεν έπρεπε να του δώσει χρόνο να παραιτηθεί. Επρεπε να τον ξηλώσει λακωνικότατα και σύντομα. Και με κάποιο είδος θεατρικότητας. Η κεφαλή του ανοήτου επι πίνακι..

aerostatik είπε...

Περαστικέ, το σκίτσο σου είναι πολύ καλό, ειδικά η αυτοπροσωπογραφία σου.
nelly το ΜΕΤΑΧΑ δεν ήταν ποτέ κονιάκ και τα τελευταία χρόνια ούτε καν brandy. Ο περαστικός στα ποτά είναι πολύ προχωρημένος γευσιγνώστης.

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ Aerostatik. Αυτοπροσωπογραφία; Χο Χο! Προχωρημένος γευσιγνώστης στα ποτά πάντως δεν είμαι by any stretch of the imagination, που θα έλεγαν και οι αγγλοσάξωνες, ούτε καν αρχάριος.

Περαστικός είπε...

Locuspublicus, πάλι καλά που παραιτήθηκε να λες, σε αυτή τη χώρα άπαντες θέλουν πολύ σπρώξιμο για να αφήσουν την "καρέκλα".