Πέμπτη, Απριλίου 26, 2007

Πρόταση ιστολογίου - Ενημέρωση με ανακοινώσεις

- Ω τον αγαπητό! Είμαι ο γιατρός που θα σας εγχειρίσει!
-
Επισκεφθείτε το ιστολόγιο malpractice. Αξίζει να του αφιερώσετε χρόνο.

Θα καταλάβετε γιατί στην Ελλάδα δεν πρέπει να αρρωστήσετε, αλλά θα χάσετε και κάθε ψευδαίσθηση που τυχόν σας έχει απομείνει για τη χώρα στην οποία ζείτε.
-
Θα το επαναλάβω ξανά, στην Ελλάδα, είναι οι καλές εξαιρέσεις που χαλούν την εικόνα (της φαυλότητας).
-
Ανακοινώσεις
Πληροφορούμαι από τον Αθήναιο ότι σήμερα, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου για την υπόθεση του φυλακισμένου Αιγύπτιου ιστολόγου Kareem Amer. Περισσότερα εδώ.
-
Επίσης, το πρωί της Κυριακής, ώρα 11, θα συναντηθούν κάτοικοι της περιοχής του Πεδίου του Άρεως στο άγαλμα του Κωνσταντίνου και θα ακολουθήσει δενδροφύτευση. Ενδέχεται να συμμετάσχουν και τα ΜΑΤ, τόσες μολότωφ τρώνε από τους αναρχικούς, κάπου θα πρέπει να βρουν του χεριού τους για να ξεσπάσουν οι άνθρωποι. Πάντως, αν τυχόν παράνομες αστυνομικές δυνάμεις (από αυτές που προστατεύουν τους νονούς της νύκτας και δεν εκτελούν δικαστικές αποφάσεις που αντιβαίνουν στα συμφέροντα των ισχυρών) προβούν σε βίαιες πράξεις και επεισόδια, προτείνω οι κάτοικοι να καλέσουν τους αναρχικούς.

4 σχόλια:

Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε...

Eγώ πάντως χαίρομαι με το κουράγιο των ανθρώπων (όποιων) να ασχοληθούν με την δενδροφύτευση. Και μόνο η σκέψη να το κάνουν δίνει ελπίδα μέσα σ' όλη αυτή την σαχλαμάρα που μας ζώνει απο παντού!

Περαστικός είπε...

Βεβαίως Γεώργιε, και χρειάζεται και θάρρος αυτό το οποίο κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://greekbloggersparty.wordpress.com/

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΦΙΛΙΑ

Περαστικός είπε...

Γεια σου Μέμα. Ευπρόσδεκτη η ανακοίνωσή σου για όποιον ενδιαφέρεται. Προσωπικά, δεν παρίσταμαι σε αυτές τις συγκεντρώσεις.