Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Ένα σεμνό σκίτσο

 - Αίσχος! Αυτό το άσεμνο ιστολόγιο και ο μπλόγκερ θα έπρεπε να αφοριστούν, όλο άσεμνα και βλάσφημα σκίτσα! Φτάνει πια! Ντροπή! Κάτω ο Περαστικός, κάτω ο έξι, έξι, έξι! Ελπίζω η παρουσία μου σε αυτή την ανάρτηση να είναι ένα μικρό δείγμα μετανοίας. Πάω να φύγω τώρα, για να μην κολαστώ από αυτό το αισχρό μπλογκ!

 *
 *
 *
 *
 *
 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που είπαμε "Δόξα σοι ο Θεός", πάλι "Παναγία, βόηθα!"

Τέκνον μου, λυπάμαι για σας. Έχετε πάρει το δρόμο της απωλείας. Ανεπανόρθωτα. Με αυτά που κάνετε, θα έρθει η Συντέλεια του κόσμου. Κι εσείς θα βράζετε στα αιώνια καζάνια της Κόλασης. Κι εγώ θα σας πιρουνίζω, για να μη μου τρώτε τις ...πατάτες, που θα βράζουν -για οικονομία- μαζί σας! (Σας δίνω ιδέες για μελλοντικό σκίτσο!!!)

Μου φαίνεται ότι οι Καλικάντζαροι δεν μετακομίζουν καθόλου από τον αμαρτωλό και τρισάθλιο χαρακτήρα σας. Πάω να κάνω κανένα Ευχέλαιο. Έναν αγιασμό. Ένα κατιτίς.
Για Σας.

κ.κ.

Περαστικός είπε...

κ.κ., α πα πα, σίγουρα δεν θέλετε να δείτε σε σκίτσο τις ιδέες που μου δίνετε με την περιγραφή σας. Μην ξεχνάτε ότι, όπως έχω γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, έχω θητεύσει καλικάντζαρος, ήταν εκείνη η σχολική παράσταση... Μη λησμονήσετε να προσευχηθείτε για εμένα.

Αλικη είπε...

Down with obscene Perastikos!
Long live Larry!!

Περαστικός είπε...

Αλίκη, με επικρίνεις λοιπόν και εσύ;

Αλικη είπε...

Ομολογία ΣΟΚ: δεν σε επι κρίνω, απλώς εκμεταλλευομαι επικοινωνιακά το γεγονός για να προώθησω τα συμφέροντα της φραξιας, στην οποια ανήκω: "ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΛΑΡΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ".

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

nefeli είπε...

Ε όχι! και το μοναστήρι έχει καλή θέρμανση;

Περαστικός είπε...

Αλίκη, ΠΑΝΛΑΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ έχουμε ήδη σε αυτό το σπίτι :Ρ

nefeli, γιατί να μην έχει; Τα μοναστήρια όλο και κάπως τα καταφέρνουν. Οι πολυκατοικίες έχουν το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Η πισω πλευρά υπεροχη,σημασια στη λεπτομέρεια περαστικε τα μωβ της πανε θανος

Περαστικός είπε...

θάνος, χαίρομαι που σου αρέσει.