Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Δαιμονοβασίλισσα


Ήλθε στον ύπνο μου και με έκανε άνω-κάτω. Μετά, σκέφτηκα «θα σε φτιάξω εγώ» και την έφτιαξα, με ξυλομπογιές. Έτσι ήταν περίπου. Φαίνεται λίγο τσατισμένη, ίσως γιατί δεν ήθελε να την τραβήξω από τα όνειρα σε ένα φύλλο χαρτί. Τι ξόρκι και αυτό που βρήκα. Πολύ το χάρηκα. Ας πρόσεχε.

13 σχόλια:

i είπε...

Λευκό λιοντάρι είναι αυτό? (έχω λόγο που ρωτάω)

isisveiled είπε...

Λευκό λιοντάρι είναι αυτό?

Hfaistiwnas είπε...

Ξόρκισες το κακό!

eilidh είπε...

Και πάνω σε τι είναι καβάλα; Για παραμεγαλωμένος Λάρρυ μου φαίνεται! ;)

Φυσικά βέβαια δεν παραπονιέμαι γι'αυτή την βόλτα στη γειτονιά του Fantasy! Keep drawing!

Περαστικός είπε...

isisveiled, λιοντάρι σίγουρα ήταν, τεράστιο, νομίζω ότι στο όνειρό μου ήταν κοκκινωπό, αλλά δεν παίρνω όρκο για το χρώμα, για αυτό και το άφησα κάπως διφορούμενο. Σίγουρα δεν είχε ούτε το χρώμα ούτε το μέγεθος ενός κανονικού λιονταριού. Τώρα που το λες θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και λευκό. Κατά τα άλλα, η απεικόνιση είναι αρκετά πιστή ως προς το κύριο θέμα, συμπεριλαμβανομένου του περίεργου σκήπτρου. Έτσι με επισκέφτηκε στην αρχή. Θα με ενδιέφερε αν θέλεις να μου πεις κάτι περισσότερο. Αν δεν θες να το πεις εδώ, στο προφίλ μου έχω μέιλ.

Hfaistiwnas, για να είμαι ειλικρινής, δεν πέρασα τόσο άσχημα ;)

eilidh, μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι :) Ήταν ένα τεράστιο λιοντάρι. Βόλτα στη γειτονιά του fantasy και του ονείρου, έτσι την είδα, όπως την σκιτσάρισα. Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

ellinida είπε...

μιά χαρά ποιός την χάρη της, της έκανες και το πορτραίτο

Περαστικός είπε...

ellinida, καλά τα λες :)

Avonidas είπε...

Μήπως κοιμόσουν με το κινητό πολύ κοντά στο κρεβάτι; Γιατί κι εγώ, όταν το αφήνω στο κομοδίνο δίπλα μου, τέτοια όνειρα βλέπω!

Διαβολομηχανήματα ;-)

Περαστικός είπε...

Avonidas, α πα πα, το κινητό σε άλλο δωμάτιο, μάλλον η φαντασία μου είναι διαβολική :Ρ

Μαίρη (Ginger) είπε...

Τι ονειρα βλεπεις κι εσυ βρε παιδι μου. Τωρα ξερω γιατι χαιρομαι που δεν βλεπω ή μαλλον που δεν τη θυμάμαι την επαυριο για να με βασανιζουν και να μ αναγκαζουν να τα ξορκισω. Ζηλευω την πενα σου και στο σκιτσο και στη γραφη, Καλη Κυριακη

Περαστικός είπε...

Mary Ginger, άλλοι πληρώνουν εισοτήριο για να βλέπουν τέτοια πράγματα στον κινηματογράφο, εγώ τα βλέπω τζάμπα, να μην τα θυμάμαι; Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :)

melen είπε...

γμτ, τον τελευταίο καιρό δεν έρχεται

-λειψή

με δάγκωσε μάλλον η αρρώστια του καθημερινού

ωραία, ωραία που ονειρεύεσαι

Περαστικός είπε...

melen, καλησπέρα :)