Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

Αυτοδυναμούλης


Και μέσα σε όλα τα άλλα μας προέκυψε άλλος ένας αυτοδυναμούλης και των καθαρών λύσεων (σαν αυτές που μας φτάσανε στα σημερινά μεγαλεία). Πρέπει να κυβερνήσει και αυτό το παιδί. Το συγκεκριμένο στρουμφ θεωρείται πάντως ιδιαιτέρως επικίνδυνο, καθώς έχει ακραίες και μαξιμαλιστικές θέσεις σε θέματα μετανάστευσης και εξωτερικής πολιτικής που ΛΑ(ΟΣ)ϊκίζουν, ενώ περιστοιχίζεται από κύκλους και δίκτυα που αποτελούνται από το είδους του ανθρώπου που ο λαός αποκαλεί με τον άκομψο όρο «λεβεντομαλάκας».

Λα λα αυτοδυναμία λα αυτοδυναμία λαλαλαλαλα αυτοδυναμία λαλαλα λαλα αυτοδυναμία λαλα αυτοδυναμία λαλαλαλαλα καθαρές λύσεις.

ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με μπλε και πράσινα μηδενικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παν στην ελλαδα ειναι η πλειοψηφια..που σημαινει εργολαβιες ,λεφτα, αξιωματα κλπ κλπ.
παραθετω ενα μικρο αποσπασμα απο ενα βιβλιο . " ...Προκαλει καταπληξη το γεγονος πως η Ελλαδα ειναι απ' τις πρωτες χωρες στον κοσμο που επεβαλαν το γενικο δικαιωμα ψηφου , το 1877.
Στην Ευρωπη , η Ελλαδα επεται μονο της Γαλλιας που επεβαλε το γενικο δικαιωμα ψηφου το 1848 . Η χωρα που δημιουργησε τον κοινοβουλευτισμο , η Αγγλια , επεβαλε το γενικο δικαιωμα ψηφου μολις το 1918. Τι συμβαινει , λοιπον? γιατι γιναμε τυποις δημοκρατες πριν απο τους κατ' ουσιαν δημοκρατες εγγλεζους? διοτι στην Ελλαδα , οπως παρατηρει ευφυεστατα ο Γερασιμος Κακλαμανης , δημοκρατια σημαινει πλειοψηφια και τιποτ' αλλο . Να λοιπον , γιατι βιαστηκαμε να γινουμε καλοι κοινοβουλευτικοι απ' το 1877 , χωρις ν' αποχτησουμε ποτε κοινοβουλιο της προκοπης . Τοσο πολυ σεβομαστε την πλειοψηφια , που την αποκολλησαμε εντελως απο την δημοκρατια . Και για να την εχουμε καναμε υποχρεωτικη την ψηφοφορια . Επειδη περιφρονουμε την δημοκρατια , μας υποχρεωνουν να διαμορφωνουμε πλεοψηφιες που ειναι και το απκλειστικο ζητουμενο.
Γιατι αυτο? Μα , διοτι το εθνος θεωρειται δεδομενον , ως μαθηματικο αξιωμα , λεει ο Κακλαμανης με το διαβρωτικο του χιουμορ , ενω το ζητουμενο , η πλειοψηφια , δε σου επιτρεπει να καταλαβεις αν ο λαος εχει η δεν εχει εθνικη συνειδηση , που εκδηλωνεται με την προθυμια να παρει μερος στην κοινοβουλευτικη διαδικασια . και επειδη αυτη δεν δημιουργηθηκε ακομα , συνεχιζουμε να πιστευουμε στην πλειοψηφια και οχι στην δημοκρατια "

Περαστικός είπε...

Πολύ καλό!