Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2009

Αναφορά συμβάντων - Αστυνομικό μπλόκο

- Ποιος είσαι εσύ που θα ελέγξεις τον μπλόγκερ Περαστικό, ρε;!
.
Επιστρέφαμε με τον homey στο pimp mobile του με δύο bitches στο πίσω κάθισμα κάνοντας joint και ακούγοντας gangsta rap όταν πέσαμε πάνω σε ένα μπλόκο και τα pigs μας έκαναν σήμα να κάνουμε pull over. Καθώς μας πλησίαζαν τα pigs, έκανα να βγάλω το κανόνι μου που είχα stashed κάτω από το κάθισμα για να κάνω μερικές mothers να κλαίνε και μερικές wives widows, αλλά ο bro με σταμάτησε...

Εντάξει, εντάξει, πραγματικά, εχθές, γυρνούσαμε με φίλο από επίσκεψη σε φίλο, δύο σιτεμένα παλικάρια, στο σεμνό αμαξάκι του, όταν όντως πέσαμε σε ένα μπλόκο της αστυνομίας όπου μάλλον έκαναν τυχαίους ελέγχους (εκτός αν μας έκοψαν για ύποπτες φάτσες). Μας έκαναν νόημα να σταματήσουμε και μας φώναξαν να ακουμπήσουμε τα χέρια στο ταμπλό του αυτοκινήτου, για να τα βλέπουν (όπως στο σινεμά), πρώτα έδωσαν την εντολή να βγει έξω ο οδηγός και μετά είπαν να βγει και ο συνοδηγός (ο γράφων). Βλέποντας την αγριοφατσάρα μου, μου είπαν να ακουμπήσω τα χέρια στο καπό και μου έκαναν σωματικό έλεγχο (frisk, όπως στο σινεμά) - ο οδηγός είχε πάει πιο πέρα. Μετά, με ρώτησαν αν υπήρχε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο και τι είχα στις τσέπες και μου είπαν να τις αδειάσω (όπως στο σινεμά). Μετά, μας πήραν τις ταυτότητες για να ελέγξουν αν υπήρχε κανένα ένταλμα σε βάρος μας (APB, όπως στο σινεμά). Έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο και φάνηκαν να προβληματίζονται ιδιαίτερα από ένα σακουλάκι με χώμα που μετέφερα. Φυσικά, με ρώτησαν τι είναι και είπα «χώμα», περισσότερες διευκρινήσεις δεν ζήτησαν. Στο τέλος, αφού δεν βρήκαν κάτι σε βάρος μας, μας ευχήθηκαν καλό βράδυ, τους αντευχηθήκαμε και εμείς και φύγαμε.
.
Το κράτος πιάνει κυριολεκτικά τον κ*** του πολίτη για να αισθανθεί αυτός ασφαλής. Τι άλλο θέλουμε;

10 σχόλια:

Ναυτίλος είπε...

«...Το κράτος πιάνει κυριολεκτικά τον κ*** του πολίτη για να αισθανθεί αυτός ασφαλής. Τι άλλο θέλουμε;»

ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΙΣΗ!!

Δεν έχεις ιδέα τί κρύβουν μερικοί εντός τους... Κι’ έτσι και το πάρουν χαμπάρι... Την κάτσαμε!

Jolly Roger είπε...

Στο σκιτσο δεν βλεπω τις bitches. Ποιος το λογοκρινε; ;-)

Καλα, το ηξερα οτι υπαρχουν βιτσια και βιτσια. Αλλα χωμα; ;-)

Υ.Γ. Τσικαγο γιναμε, Τσικαγο.

violet είπε...

Το κακό, Περαστικέ, είναι, ότι όταν σε αντιμετωπίζουν με τον τρόπο αυτό, σου δημιουργουν ένα ανευ λόγου αίσθημα ενοχής.Νιωθεις σα να εχεις κάνει κατι. Σα να φταις.

Από την άλλη σκέφτομαι οι ανθρωποι αυτοι αντιμετωπιζουν καθημερινα ανθρωπους και ανθρωπους. Και δεν ειναι ουτε όλοι νομοταγεις και αθωοι αλλα ουτε καν ακινδυνοι. Δεν ξερω τι θα ηταν αυτο που θα τους επετρεπε να ξεχωρισουν τους μεν απο τους δε, κι ακόμη δε γνωριζω ποσο ευκολο ειναι να υιοθετουν κατα περιπτωση δύο διαφορετικές συμπεριφορές

Anyway...για την ώρα έχουμε να αντιμετωπισουμε ένα καλοκαιρινό κυμα ζεστης και σου ευχομαι να το περάσεις κάπου δροσερά κι ευχαριστα

Ανώνυμος είπε...

χωμα? θα φυτευψεις τετοια εποχη? (το υπολοιπο δε το σχολιαζω, το εκαναν ηδη αλλοι..)

aerostatik είπε...

για το alcotεst δεν έγραψες...

Περαστικός είπε...

Ναυτίλε, μη δίνεις ιδέες!

Jolly Roger, η ανάρτηση είναι low budget και δεν είχα να πληρώσω σκίτσα-bitches :) Η ιστορία με το χώμα είναι απίστευτη. Είχα γράψει και παλιότερα για ένα σποράκι από ντομάτα που φύτρωσε κάτω από το μεταλλικό σιφόνι του νεροχύτη και μεταφύτευσα σε μια γλάστρα των γονιών μου με αποτέλεσμα να τρώω φρέσκιες, σπιτικές ντοματούλες. Λοιπόν, αυτή τη φορά φύτρωσε ένας σπόρος πάνω σε ένα παλιό σφουγγάρι, έφερα λοιπόν λίγο χώμα για να φυτέψω προσωρινά το βλαστάρι.

Violet, κάποια πράγματα ήταν αποδεκτά, άλλα τα θεώρησα υπερβολικά. Τι απέγιναν οι παλιές καλές ημέρες του «Τα χαρτιά σας, παρακαλώ»; Νομίζω ότι για τέτοιους ελέγχους, ιδίως για τον σωματικό, πρέπει να υπάρχει μια αιτιολόγηση (ύποπτη συμπεριφορά κ.λπ.). Πρέπει να τα δεχόμαστε ως φυσικά αυτά; Καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές άνθρωποι έχουν πράγματι τραβήξει όπλο, αλλά είπαμε, από ένα σημείο και μετά είδαν με τι είχαν να κάνουν, απίθανο να τραβούσα πολυβόλο ή έστω πιστόλι από το πόλο καλοκαιρινό μπλουζάκι και ενώ ήταν οι αστυνομικοί κοντά, σωστά; Με τη λογική της πιθανής ανεύρεσης στοιχείων παράνομων πράξεων σε τυχαίους ελέγχους θα πρέπει να καταργηθεί κάθε έννοια προστασίας της ιδιωτικότητας και να επιτρέπονται τα πάντα στα αστυνομικά όργανα.

Exfthalmi, για το χώμα δες παραπάνω την απάντησή μου στον Jolly Roger.

Aerostatik, πράγματι, ήταν ο μόνος έλεγχος που περίμενα να κάνουν στον οδηγό και ΔΕΝ έκαναν! Ευτυχώς, διότι ο άθλιος είχε πιει δύο μπίρες και δεν ξέρω αν θα ήταν πάνω ή κάτω από το όριο. Μάλιστα, κυρίες και κύριοι, ενώ τα καμάρια της αστυνομίας έψαχναν να βρουν τρομοκράτες, εμπόρους ναρκωτικών, ληστές, απαγωγείς ή δεν ξέρω τι άλλο κάνοντας όλες αυτές τις αμερικανιές, άφησαν ένα οδηγό που τα είχε κοπανήσει να φύγει μέσα από τα χέρια τους, αφήνοντας τελικά απροστάτευτο το κοινωνικό σύνολο από έναν δημόσιο κίνδυνο.
Δεν θα σας πω ποιος ήταν:D
Για αυτό το λόγο, φύγαμε πολύ ανακουφισμένοι και γελαστοί

Περαστικός είπε...

Violet, αίσθημα ενοχής πάντως δεν μου δημιουργούν κάτι τέτοια :)

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά, θα μπορούσαν να σας είχαν γράψει γιά παραβάσεις που ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ. Θα μπορούσαν επίσης να ακουμπάνε το περίστροφο και να σε κοιτάνε με νόημα στα μάτια. Εσείς πέσατε σε καλούς μπάτσους, όχι σαν τα σκουλήκια (αδικώ τα σκουλήκια τώρα) που πέτυχα εγώ.
Εμαθα ότι έκαψαν ένα περιπολικό πρόσφατα. Το καταχάρηκα. Περίμενα να έρθουν να με πιάσουν μετά γιατί τους είχα πει πως καλά κάνουν και τους καίνε.
Ετσι να φοβούνται τα καραγκιοζάκια που πήγαν να μας το παίξουν Μπρονξ.
Δεν την αντέχω την αδικία, με τίποτα. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι που το σκέφτομαι.
Η αλήθεια είναι ότι πολλές ταινίες βλέπουν κι' έχουν γίνει μονδέρνα τα όργανα. Λες να τρώνε και ντόνατς;
Αει σιχτίρι σκατόμπατσοι, τους μίσησα και λερώνω και την ψυχούλα μου.

ellinida είπε...

Εγώ ήμαν :))

Περαστικός είπε...

Ellinida, είχα διαβάσει στο μπλογκ σου την εμπειρία σου και μου είχε κάνει εντύπωση, όχι διότι δεν ήξερα ότι συμβαίνουν αυτά, αλλά διότι δεν περίμενα να τα κάνουν σε ανθρώπους όπως εσείς. Δυστυχώς, τελικά όλοι μπορούμε να γίνουμε θύματα της αυθαιρεσίας της εξουσίας και αυτού του σάπιου κράτους και, πράγματι, τραβούν πολύ μίσος εναντίον τους.