Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

Προσφώνηση σε ηγέτη


Κώστα, Κώστα, αγέρωχος κινείς τα χέρια σου διαγράφοντας ορθές γωνίες,
Αεί γεωμετρώντας, αεί τεμαχίζοντας νοερά το χώρο σαν ένα ζουμερό, λαχταριστό μπιφτέκι,
Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους μέσα στα μυαλά ταπεινών ψηφοφόρων!

7 σχόλια:

Jolly Roger είπε...

Ο επισημος σχολιαστης λαλησε και δεν ξερει τι λεει. Ακου "κορυσματα" :-)

Το κειμενο και το σκιτσο ωραιοτατα, εκτος του μοναδικου σημειου με το οποιο διαφωνω. Η εκφραση "ζουμερο, λαχταριστο μπιφτεκι" ειναι σχημα οξυμωρο. Εκτος αν το μπιφτεκι ειναι απο σογια, η απο φυκια ;-)

Υ.Γ. Με τους εν Ελλαδι πολιτικους απαξιω ν' ασχοληθω

Υ.Υ.Γ. [δασκαλιστικο, αυτοδιαφημιστικο mode on] Μπορεις αν θελεις να ψησεις τον επισημο σχολιαστη ν' αλλαζει φραση αυτοματα σε καθε κειμενο. Αν δλδ. καποιος αναγνωστης ανατρεχει σε παλια σου κειμενα, να βλεπει αυτοματα το αντιστοιχο σχολιο του επισημου. Μπορω αν θελεις να σου πω πως γινεται αυτο. [δασκαλιστικο, αυτοδιαφημιστικο mode off]

Περαστικός είπε...

Καλημέρα και ευχαριστώ για τη διόρθωση! Το έφτιαξα. Το "ζουμερό, λαχταριστό μπιφτέκι" είναι από την σκοπιά του ηγέτου, που αρέσκεται σε αυτά, δεν έχει να κάνει με τις προτιμήσεις μου :))))) Καλά κάνεις και απαξιείς. Πολύ ενδιαφέρον αυτό το τελευταίο, φυσικά και θα ήθελα να το μάθω αυτό, για μελλοντική χρήση, τα παλιά του σχόλια τα έχει πάρει ο άνεμος :)

Διόνα είπε...

Περαστικέ, καταπληκτικό το σημερινό σκίτσο, σαν να τον βλέπω :)

Και μια δική μου ταπεινή παρατήρηση επίσης για τον σχολιαστή. Μήπως να φορέσει την ωραιότατη χαβανέζικη βερμουδίτσα που είχε πέρσι; Σε λίγο θα διαμαρτύρεται και για τη ζέστη στο ιστολόγιο.

Καλημέρα :D

sousou είπε...

RESPECT!!! :-)

Περαστικός είπε...

Διόνα, ευχαριστώ! Τον σχολιαστή λέω να τον αφήσω να ψηθεί μερικές μερούλες ακόμη, χε, χε ;)

Sousou, ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

....απο ποτε οι ψηφοφοροι εχουν μυαλο?

Περαστικός είπε...

Exofthalmi, εξαρτάται από το τι ψηφίζουν :) Νομίζω ότι πρέπει να ψηφίζουμε, πατάνε στην αποχή και στα λευκά (που είναι αόρατα) για να υποστηρίζουν ότι έχουν την πλειοψηφία.