Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2007

Απόδρασις

Το εικονιζόμενο δύστροπο σκίτσο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στο σημερινό post. Δυστυχώς, διέλαθε την προσοχή του ιστολόγου και απέδρασε, με αποτέλεσμα το post να ματαιωθεί. Πληροφορίες το φέρουν να περιφέρεται στο κέντρο των Αθηνών. Εθεάθη να χαζεύει στα καταστήματα και να πίνει καφέ στην πλατεία Εξαρχείων. Εάν το δείτε, μην το πλησιάσετε, υβρίζει και σκαιό τρόπο και ενδέχεται να είναι οπλισμένο με μελανοδοχείο που διαπίστωσα ότι λείπει από τα υλικά ζωγραφικής μου, ειδοποιείστε μέσω σχολίου και θα αποσταλούν οι δυνάμεις ασφαλείας του ιστολογίου, οπλισμένες με διορθωτικό υγρό, ινά επιληφθούν. Όσοι το βοηθήσουν, ενδέχεται να κατηγορηθούν δια υπόθαλψιν εγκληματίου.

7 σχόλια:

reginarosasamat είπε...

Με μελανοδοχείο είπες; Ωχ! :D

Ανώνυμος είπε...

Σχολίου, να υποθέσω? ;-)

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα Regina,

Ευχαριστώ για την επισήμανση anonymous, διορθώθηκε!

Lion είπε...

Καλη ξεκουραση. Καλη απολαυση με καφεδακι. Ελπιζω να εχει και λιακαδα.

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Dralion. Είχε λιακάδα.

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

-ναι με ακούτε?... μπορείτε να έρθετε να μαζέψετε το δυσκοίλιο σκιτσάκι σας κύριε περαστικέ απ'το σαλόνι μου?... καλέ ποια αθήνα? σαλονίκη έφτασε η χάρη του... έχει βιδωθεί στον καναπέ μου, έχει βάλει τα πόδια στο τραπεζάκι μου και φουμάρει ωσάν τσιμινιέρα ρίχνοντας τις στάχτες στο αντικαπνιστικό τασάκι μου... προ ολίγων λεπτών δε με εξανάγκασε υπό την απειλή μελανοδοχείου να του φτιάξω τοστάκι ανάμικτον και φραπελιά!... ξέρετε πόσο κοστίζουν 100 γραμμάρια φύλλα ελαίας την σήμερον κύριε περαστικέ?... παρακαλώ προβείτε δια την μεσολάβηση και τον τερματισμό της ομηρίας μου!... επίσης τα έξοδα βαρύνουν εσάς κύριε που δεν φροντίσατε για την ασφαλή φύλαξη και σωφρονισμό των δυστρόπων σκίτσων σας... ευχαριστώ!
:P

ps. φροντίσατε επίσης να φέρετε μαζί σας σκίτσα ρουχισμού για τον φυγά διότι βρωμά και ζέχνει τόσες ημέρες με τα ίδια, σιγά μην του τα σκιτσάρω εγώ! ΧΑ!
:D

Περαστικός είπε...

Καλησπέρα Γαϊδάρα! ΧΑ ΧΑ Μην του δίνετε σημασία και θα φύγει. Μα καλά... Καπνίζει... Φραπελιά... Ποιος του τα έμαθε αυτά; Ελπίζω να μην το κακομαθαίνετε... Μα καλά δεν μπορείτε να του πλύνετε ένα πουλοβεράκι και ένα παντελονάκι; :D