Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Τώρα μας χρειάζονται περισσότερο

 Έφτασε πάλι η εποχή των μπαζάρ των φιλοζωικών σωματείων. Άλλες χρονιές, με την προοπτική των εορτών, αυτή ήταν μια χαρούμενη περίοδος, με ανοικτές καρδιές και ανοικτά πορτοφόλια. Ωστόσο, σε τίποτα και σε καμία κρίση δεν πρέπει να επιτρέπουμε να κλείνει τις καρδιές μας… ούτε τα πορτοφόλια μας, εφόσον υπάρχει σε αυτά κάτι που ακόμη περισσεύει για όποιον το έχει ανάγκη. Ας ενισχύσουμε λοιπόν τα φιλοζωικά σωματεία που βασίζονται σημαντικά σε αυτές τις εκδηλώσεις για να προσφέρουν, όσο μπορούν, το έργο που κανονικά και με τον νόμο θα έπρεπε να προσφέρει η πολιτεία.


Οι φίλοι μου, του Stray.gr, διοργανώνουν το δικό τους μπαζάρ στις 4 Δεκεμβρίου, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.


Μην ξεχάσετε όμως και αυτό το μπαζάρ, αυτό το σαββατοκύριακο. Όλοι οι καλοί χωράνε στην καρδιά, και, έτσι και αλλιώς, γιορτές έρχονται, τα χρήματα που έτσι και αλλιώς θα ξοδέψουμε για δώρα ας πιάσουν τόπο.

Αγοράζοντας από τα φιλοζωικά μπαζάρ ωφελούμε και την τσέπη μας και τα ζώα, ενώ μπορεί και να ανακαλύψουμε κάτι ενδιαφέρον και αξιόλογο που δεν είχαμε σκεφτεί ή δεν γνωρίζαμε. Ήταν σε ένα μπαζάρ του Stray που αγόρασα ένα βιβλίο με ενδιαφέρον εξώφυλλο και έτσι γνώρισα το έργο του Haruki Murakami.

Υ.Γ. Όπως βλέπετε στο σκίτσο, και ο Άγιος Βασίλης προσεφέρθη να συμβάλει οικειοθελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: