Σάββατο, Απριλίου 23, 2011

Κυκλοφόρησε σε ντιβιντί! Ζητήστε το!

ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ (DIE FAT)

Υπόθεσις:

Ο σκληροτράχηλος αντιπρόεδρος Τεό Πάνχοντρος ετοιμάζεται να πετάξει από το αεροδρόμιο Ελ Μπενίτο για να συναντήσει τη σέξι σύζυγό του και να εορτάσει το Πάσχα σε στρατόπεδο όπου τον περιμένει ένα κοπάδι σουβλιστά αρνιά (για την πάρτη του - οι φαντάροι θα φάνε τη χθεσινή μαγειρίτσα). Κάποιοι όμως έχουν άλλα σχέδια.

Μια ομάδα τρομοκρατών, Κερατιώτες, μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» και γαλάζιοι συνδικαληστές, υποκινούμενοι από τον διεθνή αρχιτρομοκράτη Τσίπ Ρα, ετοιμάζονται να καταλάβουν το αεροδρόμιο. Θα μπορέσουν να σταθούν ανάμεσα στον Πάνχοντρο και στα σουβλιστά ή είναι αυτό το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους; Θα ακολουθήσει μια επική αναμέτρηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί στις οθόνες σας.

Το τέλος θα σας αφήσει άφωνους (προσοχή, ακολουθεί spoiler): ο σκληροτράχηλος Τεό Πάνχοντρος καταδιώκει το αεροπλάνο των τρομοκρατών με τον αρχηγό τους Τσιπ Ρα καθώς επιχειρούν να διαφύγουν. Μη έχοντας άλλο τρόπο για να τους σταματήσει, ανάβει μια μολότωφ από το άγιο φως που έχει φτάσει πριν από λίγο στο αεροδρόμιο με τιμές αρχηγού κράτους για να μοιραστεί σε όλη τη χώρα (άλλα κερατιάτικα έξοδα αυτά για τον φορολογούμενο) και την πετάει μέσα στον κινητήρα του σκάφους των τρομοκρατών κάνοντάς τους παρανάλωμα του αγίου φωτός!

Μη χάσετε το Sequel! ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 2 (DIE FATTER)

11 σχόλια:

nefeli είπε...

Fat times! και λίγο μουσικούλα;)

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένου δε ότι το άγιο φως τυχαίνει υποδοχής με τιμές αρχηγού κράτους,το σενάριο έχει και δεύτερη ανάγνωση. Συμβολοποιείται και καταγράφεται στο ασυνείδητο η άρρηκτη σχέση εκκλησίας και κράτους και ο σωτήριος ρόλος της θρησκείας -και- στην τήρηση της νομιμότητας.

poplar είπε...

χαρ χαρ

Yota είπε...

Σκέψου ποιά πραγματικότητα μας περιβάλλει για να γράφουμε ή να διαβάζουμε τέτοιες αναρτήσεις, χωρίς κατανάλωση βαριών παραισθησιογόνων! Ή μήπως πήγαμε σε καμια κκλησιά μεγαλοβδομαδιάτικα και κάτι έπαιξε εκεί με τα λιβάνια και μας ήρθε η έμπνευση:)?

Περαστικός είπε...

Nefeli, ευχαριστώ για το εκπληκτικό βιντεάκι.

Ανώνυμε, σωστό.

poplar, χε χε

Yota, το σκέφτηκα νωρίς το πρωί, όταν με ξύπνησε ο Λάρι γιατί πεινούσε. Κάτι μετέφερα από τον ύπνο μου ή κάποια στοιχεία συνδύασα, γιατί μου ήλθε στο νου η φράση «πολύ χοντρός για να πεθάνει» (όχι, δεν σκέφτηκα να το σκοτώσω το ζωντανό), η συμπλήρωση με τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν εύκολη.

scarlett είπε...

Χρόνια πολλά, Περαστικέ!

:)

Unknown είπε...

Χρονια πολλά με Paul Young!
http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo

Περαστικός είπε...

Scarlett, Rania, ντροπή, αποκαλύψατε το όνομά μου, τώρα όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας από τους 3-4 Γιώργηδες που ζουν στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, σας συγχωρώ και σας ευχαριστώ για τις ευχές.

scarlett είπε...

α! σε παρακαλώ, Περαστικέ !

εγώ μία ευχή άφησα, γενική γενικότατη, χρονιάρες μέρες που είναι.
τις αποκαλύψεις εσύ τις έκανες:)

αλλά αφού τις έκανες, ας ευχηθώ και κανονικά :

Να είσαι πάντα καλά, υγιής, δημιουργικός και με ευχάριστη συντροφιά.
Φιλιά :)

aerostatik είπε...

ψώνισες από μαύρο...

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ ξανά για τις ευχές, Scarlett :)

Aerostatik, μόνο γνήσια διβιδί και προϊόντα αγοράζουμε... οφείλω να πω πάντως ότι μια είδηση πήρε πάντως το μάτι μου ότι πιάσανε κάτι προϊόντα μαϊμού που τα πουλούσανε όχι μαύροι αλλά γνωστά καταστήματα της Ερμού, ξέρεις, με τους ιδιοκτήτες που φωνάζουν για το παραεμπόριο. Τουλάχιστον από τους μαύρους ξέρεις το παίρνεις και, το σημαντικότερο, το πληρώνεις για αυτό που είναι.