Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

Τα πτυχία των VIP…

…δεν αξίζουν ούτε το χαρτί.

.

Το πολύ το LSE έδωσε του υιού Καντάφι το χαρτί και εισέπραξε ενάμισι εκατομμύριο λιρίτσες.

.

Καχυποψίες θα μου πεις. Δύο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Τα κουτσομπολιά θα ακούμε, ότι ο γιος του αιμοσταγούς κλόουν, που δείχνει να συναγωνίζεται τον πατέρα του σε παραφροσύνη, δεν ήταν ακριβώς υπόδειγμα φοιτητή και τις αναπόδεικτες φήμες περί αντιγραφής ή συγγραφής από άλλον της διδακτορικής (ή μήπως θα έπρεπε να πω δικτατορικής;) διατριβής του; Πληροφορίες, εδώ.

.

Αλλά, βέβαια, αν νομίζετε ότι αυτά αφορούν μόνο σε ευγενή τέκνα ηγετών τζαμαχιριών που κάνανε παρέα με τριτοδρομικούς σιδερένιους σοσιαλΗστές ηγέτες, κάνετε λάθος. Αφορούν και σε υπουργούς άμυνας ατμομηχανών της Ευρώπης.

.

Ο γκουτοπόνηρος Γκούτενμπεργκ τα γράμματα δεν έπαιρνε πολύ, βαθμολογία είχε χαμηλή, μα με τον πρύτανη ήταν φιλαράκια, χριστιανοδημοκράτες καλοί, της Μέρκελ κολλητοί. Έτσι, πήρε άδεια κατ` εξαίρεση να κάνει ένα χριστιανοδιδακτορικό. Βέβαια, για να γράψει μια διατριβή, χρήσιμη σαν εντριβή, αντέγραψε λίγο από δω, λίγο από κει, μα το πιάσαν το παιδί, και ας το συμπάθαγε κι η Μπιλντ, η εφημερίδα η καλή, που μας είπε να πουλήσουμε κάνα νησί και μας στόλισε πολύ. Πληροφορίες, εδώ.

.

Και αν εσύ, αναγνώστη ελληναρά, αθώε, τίμιε, παληκαρά ή λαμόγιο, φτωχομπινέ, αληταρά, πεις αυτά δεν γίνονται στα μπουρδέλα τα ελληνικά, ένα όνομα σου πετάω ενδεικτικά:

.

Ν

Α

Τ

Α

Σ

Σ

Α

.

Και το ερώτημα που προκύπτει τελικά είναι: τι ξέρουν όλα ετούτα τα παιδιά, από τα τζάκια τα πολιτικά, ανιψιοί και γιοι και εγγόνια, που μας κυβερνούν και με αυθεντία μας μιλούν και να μας σώσουν προσπαθούν, υπολογισμούς κάνοντας κρυφά κάτω από τα τραπεζάκια; (Μα, τι κρίμα, δεν τους φτάνουνε τα δαχτυλάκια.)

6 σχόλια:

sousou είπε...

Μπράβο, περαστικέ! Τα πες όλα και στον ρυθμό!!

nefeli είπε...

e
x
c
e
l
l
e
n
t
:)

pølsemannen είπε...

Νταξ' μωρέ, βάζουνε κάναν χαμάλη που μελέτησε για το πτυχίο / διδακτορικό του /της να κάνει τους υπολογισμούς!

Δεν είναι και εκατόνχειρες οι άνθρωποι! :-Ρ

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ, sousou :)

Μερσί και εσύ, nefeli.

Σωστό, polsemannen, κάποιος πρέπει να προσλάβει και τα "φυτά".

Περαστικός είπε...

Μάλλον,

Μ
ε
ρ
σ
ί

κ
α
ι

ε
σ
ύ
,

n
e
f
e
l
i

Περαστικός είπε...

Και μια σχετική εξέλιξη:
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231081999