Κυριακή, Ιουνίου 07, 2009

Αποτυχημένη σκιτσονοθεία

Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι τα σχέδιά μου να στείλω στις κάλπες πλήθη σκιτσαρισμένων ψηφοφόρων που θα ψήφιζαν μαζικά το κομματάκι που θα ψηφίσω σήμερα, καταφέρνοντας καίριο πλήγμα στο δικομματισμό, απέτυχαν λόγω ενός ανυπέρβλητου εμποδίου, δεν βρήκα τρόπο να τους εγγράψω στους εκλογικούς καταλόγους.

ΟΧΙ ΝΔ, ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!

9 σχόλια:

sousou είπε...

Πραγματικά κρίμα! Ελπίζω μέχρι τις βουλευτικές να βρεις λύση, γιατί το πρόβλημα είναι μείζον!

Περαστικός είπε...

:)))) Το team εγκεφάλων του ιστολογίου συνεχίζει τις προσπάθειες.

Περαστικός είπε...

Ενημερώνω ότι το πρόβλημα με το μήνυμα στα Κινεζικά που δεν μπορούσε να διαγραφεί, λύθηκε, τουλάχιστον στο δικό μου ιστολόγιο. Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, δοκιμάστε και εσείς να το διαγράψετε. Επαναφέρω τις προηγούμενες ρυθμίσεις για τα σχόλια.

Locus Publicus είπε...

Η ζωή συνεχίζεται με νέα σκίτσα φίλε Περαστικέ. Καιρός να μετατρέψεις το team εγκεφάλων του ιστολογίου σε έξαλλους επαναστάτες...

Κοίτα και εδώ. Αξίζει...
http://www.ndimou.gr/newsarticle_gr.asp?news_id=369

Περαστικός είπε...

Καλημέρα, Locus. Τα διαβάζω τα Επίκαιρα του Δήμου. Δεν ήλπιζα ότι στις εκλογές θα ψήφιζε κάποιος άλλος λαός από αυτόν που ξέρω. Τελικά, πολύ βολική αυτή η αποχή για τους πολιτικούς, ο καθένας την ερμηνεύει (ή την αγνοεί) όπως τον βολεύει. Έξαλλος επαναστάτης κινδυνεύω να γίνω εγώ ζώντας σε αυτό το περιβάλλον.

Λύκινος είπε...

@ Lucus Publicus
πολύ θα ήθελα το κεκ να είχε πάρει τους διπλάσιους ψήφους και να έμπαινε στην ευρωβουλή για να δω τα μούτρα μερικών ψευτοοικολόγων που δεν έχουν ιδέα από φύση.

Περαστικός είπε...

Λύκινε, η θανάτωση πλασμάτων για σπορ είναι απορριπτέα ηθικά, πολύ πριν να σκεφτώ ο,τιδήποτε για το περιβάλλον. Για τους άτακτους στρατούς των ελλήνων κυνηγών που έχουν αποδεκατίσει την ελληνική πανίδα, παρανόμως και νομίμως (υπό την προστασία ευεργετών τους, όπως ο άγιος των κυνηγών Kill-τίδης και γενικά η παρούσα άθλια κυβέρνηση), έχω μόνο τα χειρότερα συναισθήματα.

Jolly Roger είπε...

Οι κυνηγοι δεν ειναι κομμα "χαβαλε" οπως τους αποκαλει ο Ν. Δημου.
Δεν περιμενουν να μπουν στην Ευρωβουλη, δεν τους ενδιαφερει.

Επειδη οι ευρωεκλογες ειναι πιο απολιτικ απο τις εθνικες εκλογες (κακως, αλλα ετσι ειναι), αποτελουν μιας πρωτης ταξης ευκαιρια να μετρησουν τις δυναμεις τους. Μπορουν τα επομενα 5 χρονια να επιδεικνυουν τα επισημα εκλογικα αποτελεσματα και να ισχυριζονται οτι "διαθετουμε 65000 οργανωμενες ψηφους".
Αν σκεφτουμε οτι οι πολιτικοι μας ταζουν ρουσφετια ακομα και για 10 ψηφαλακια, οι 65 χιλιαδες ειναι ισχυροτατος μοχλος πιεσης.

Και δεν ειναι καθολου τυχαιο, το που πηγαν καλα οι κυνηγοι. Ζακυνθος (4% πηραν, φτου), Ηλεια (ο Κιλλτιδης τους επετρεψε να κυνηγησουν στα καμμενα), Κυκλαδες, Κερκυρα, Κεφαλλονια, Λακωνια, Χιος. Με θλιβερη εξαιρεση την Χιο που βρισκεται ανατολικα, ολη η δυτικη Ελλαδα ψηφιζει απελπιστικα ψηλα τους κυνηγους.

Και μπορει οι "ψευτοοικολογοι" του Λυκινου να μην εχουν ιδεα απο φυση, αλλα οι κυνηγοι ειναι το πιο αθλιο ον που περπατησε ποτέ στην Γη. Ειναι το μονο ον τα τελευταια 200 εκατομμυρια χρονια που χαιρεται στην ιδεα του να σκοτωνει.

Περαστικός είπε...

Jolly Roger, θα πρέπει να μάθουν να υπολογίζουν και τους άλλους, για αυτό ψήφισα οικολόγους.