Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

Α πα πα!

Ένα φαινόμενο για το οποίο τόσο συχνά ακούτε, αλλά ποτέ δεν έχετε δει. Στην εικόνα βλέπετε τους γείτονες του κ. Παρλαπήδη να πέφτουν από τα σύννεφα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι αυτός δεν διαθέτει τηλεοπτικόν δέκτην εις την οικίαν του.

"Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος, από μένα δεν αγόραζε τίποτα ο καρμοίρης. Να βρίζεις την τηλεόραση το καταλαβαίνω, αλλά να μην έχεις τηλεόραση... ανωμαλία." δήλωσε ο περιπτεράς της γειτονιάς του, "Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα, ποιος ξέρει τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο του, μπορεί να είναι και σατανιστής" δήλωσε γειτόνισσά του που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. "Το γεγονός είναι σίγουρα ύποπτο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι δύναται να διανοείται κάποιος ο οποίος δεν παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα" δήλωσε ο Υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως. "Είναι σίγουρα αλαζονικόν και τον αποξενώνει από το κοινό σύνολον ενδιαφερόντων και αντιλλήψεων στο οποίο οφείλει να μετέχει ένα υγιές μέλος της κοινωνίας μας. Θα τον συνεβούλευα να αποκτήσει δέκτην τον ταχύτερον δυνατόν και να αφιερώνει ικανόν χρόνον εις την παρακολούθησίν του" δήλωσε γνωστός ψυχίατρος-κοινωνιολόγος. "Η τηλεόραση, μέσω της παρακολούθησης σοβαρών εκπομπών σεξολογίας, συμβάλλει σε μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή, με ειλικρινές δόσιμο στον ερωτικό σύντροφο, με αληθινή επικοινωνία, για τη διεκδίκηση του δικαιώματος στο σεξ και στην ευτυχία και, κατ' επέκταση, για έναν καλύτερο ψυχισμό. Είμαι βέβαιος ότι ο άνθρωπος αυτός θα αντιμετωπίζει προβλήματα στην ερωτική ζωή του" δήλωσε γνωστός σεξολόγος. Ο κ. Παρλαπήδης ηρνήθει να κάνει δηλώσεις.

6 σχόλια:

cyrus είπε...

Απαράδεκτον! Πού ηκούσθη! Ο μη έχων τηλεοπτικόν δέκτην δεν έχει ζωήν. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικώς: φρονώ πως η καθημερινή υποχρεωτική παρακολούθησις των πρωινών και μεσημβρινών τηλεοπτικών εκπομπών των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών είναι η προσφοροτέρα τιμωρία...

Nyktipolos είπε...

Όπως πάντα καταλυτικό χιούμορ!

Περνάω κάθε μέρα από δω, ελπίζοντας σε ένα νέο ποστ σου. Αφού έφτασα στο σημείο να παρακαλώ να σε απολύσουν από τη δουλειά να έχεις χρόνο για πιο συχνά ποστ!


Όσο για τον ήρωα της ιστορίας σου, ένα έχω μόνον να είπω: ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα Cyrusgeo, μην τον σκοτώσουμε κιόλας, ας αρχίσει από τα εύκολα, από καμιά ταινία τα βράδια :)

Καλημέρα Nyktipolos, ευχαριστώ για τα καλά λόγια, δυστυχώς έχει πλακώσει πολλή δουλειά και δυστυχώς είμαι αυτοαπασχολούμενος, κοινώς freelancer, που σημαίνει ότι δεν έχω ωράριο και ότι θα πρέπει να με απολύσω εγώ. Αν είχα χρόνο, θα ανέβαζα τουλάχιστον μέρα παρά μέρα ποστ :(

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

τέλειο!!!

...είναι λιγάκι ο κύριος Παρλαπήδης σαν εμένα... βέβαια εγώ έχω τηλεόραση (δόξα την panasonic :P... δεν είμαι ΤΟΣΟ χάλια!!! :D)... αλλά δεν την ανοίγω συχνά... κι αν την ανοίξω έχω κηρύξει εμπάργκο (στέκει?... τεσπα) σε πολλά και γνωστά κανάλια... τόσο που όταν συζητούν συνάδελφοι στη δουλειά για κάτι (που καθόλου δεν θα ήθελα να μάθω... ούτε έτσι) που παρακολούθησαν εγώ μοιάζω με σημαδούρα... με περιθωριακή... με ψυχασθενή...με ανώμαλη... αλλά μ'αρέσει!!! ;)

Ανώνυμος είπε...

Με έκανες να σκάσω στα γέλια όσο διάβαζα.Χα,ακομη γελάω!Ο περιπτεράς γειτονιάς Παρλαπήδη (κάπως ετσι θα έβγαινε στις ειδήσεις) είναι το καλύτερο σημείο.

Περαστικός είπε...

Γεια σας Γαϊδάρα, Ρεγγίνα, χαίρομαι που σας άρεσε.