Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2008

Διαγράφω...


9 σχόλια:

doctor είπε...

Η δήλωση Σημίτη λέει είναι ακατανόητη.
Εμένα μου φάνηκε σαφέστατη.
Η ευήθεια βασιλεύει στο ΠΑΣΟΚ και αυτό φαίνεται από το ότι μπροστά στο ΠΑΣΟΚ, η ανίκανη ΝΔ φαντάζει ως η πιο αξιόπιστη λύση.
In the kingdom of the blind, the one-eyed man is king

ellinida είπε...

Χαχα γιατί όχι;
Λες να εισακούστηκαν οι προσευχές μου; Ευχήθηκα μιά Πασοκιάδα γιά να γελάσουμε λίγο.

pikos apikos είπε...

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο!!!!

Περαστικός είπε...

Καλημέρα σας!

Doctor, ναι, νομίζω ότι στο ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί η άποψη ότι η απουσία θέσεων σε συνδυασμό με μια προσέγγιση "να πηγαίνουμε όπου φυσάει ο άνεμος" οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξουσία. Είναι τόσο διαφανείς οι άνθρωποι που προκαλούν θυμηδία. Κάποτε, θυμάμαι που ο ΓΑΠ είχε και κάποιες θέσεις, ορισμένες τολμηρές, τώρα έχει πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πολιτική ανυπαρξία. Αν ο ΣΥΝ ανταμοίβεται για κάτι είναι ότι ποτέ δεν δίστασε να υποστηρίζει σαφείς θέσεις, θέσεις τολμηρές και δυναμικές (έστω και αν διαφωνώ σε πάρα πολλά μαζί τους) και όχι θέσεις - Αγία Γραφή, όπως του απολιθώματος ΚΚΕ. Το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του ΣΥΝ να ανεβαίνουν και νομίζουν ότι η λύση είναι να το παίζουν τώρα αριστεροί, κάνουν δηλαδή το ακόμη μεγαλύτερο λάθος να μιμηθούν τη συνταγή κάποιου άλλου κάνοντας ακόμη πιο εμφανή τη γύμνια και τον καιροσκοπισμό τους. Πράγματι, είναι ευήθεις.

Ellinida, πιάσε και τα ποπ κορν, θα έχει διάρκεια το έργο.

Pikos Apikos, ευχαριστώ!

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

Τέλειο!!!

Περαστικός είπε...

Ευχαριστώ, Γαϊδάρα. Εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να κάνω τον διαγραφόμενο μισοσβησμένο και με σκουπιδάκια γόμας. Τα καλύτερα τα σκέφτομαι μετά :(

Greek Rider είπε...

Ας μην ξεχνάμε ότι οι ψηφοφόροι που μετακινούνται προς ΣΥΝ είχαν παρθεί δανεικοί πριν από 30-35 χρόνια.

Lion είπε...

Καλημερα,
καθε φορα που επισκεπτομαι αυτην την χωρα, κατι γινεται ωστε να μου θυμιζει οτι πρεπει να (ξανα)φυγω τρεχοντας :-(

Οχι οτι με νοιαζει η πολιτικη τυχη οποιουδηποτε κομματος, ουτε καν ξερω τι ακριβως εγινε. Απο τα λιγα που διαβασα στα μπλογκς, καταλαβα οτι η οικογενειοκρατια και η ιντριγκα στην ελληνικη πολιτικη σκηνη καλα κρατουν.

Περισσοτερο στεναχωριεμαι για τους φιλους συνμπλογγερς που ηταν αισιοδοξοι οτι "να, η νεα γενια των πολιτικων ειναι πιο μοντερνα, δεν ειναι τοσο διεφθαρμενη οσο η παλια".

Εγω δεν ειχα ποτέ τετοιες αυταπατες.

Περαστικός είπε...

Greek Rider, σωστό και αυτό.

Dralion, μακριά από μας το αμάρτημα της αισιοδοξίας :)